Nemiznúci zápal za hlasivkami

sod
24. sep 2023

Už cez 2 roky mam za hlasivkami takyto akokeby zapal alebo ako to nazvať. Nezvetčuje sa a farba je celé to obdobie cca tiež ronaká ako teraz. Ono je to vidiet iba ked sa mi nadvihne hlasivka. Je to tam tak trochu schované že doktor si to tažko aj všimne a moja doktorka je taká že keď prídem a som chorý tak mi nepozrie ani do hrdla ani nič.
Je mi jasné, že to už nezmizne keď to nezmyzlo do teraz, ale chcem sa spýtať či sa s tým už niekto stretol. Mám recidívne infekcie dýchacých ciest počas celého roka. Minulý rok to bolo iba v zimnom období ale teraz mám prakticky nonstop zvýšenú teplotu a zápal v hrdle mohlo by to súvisieť aj s týmto? Už som zúfalý neviem čo mám robiť a moja doktorka mi tiež nijak nevie pomůcť.

sod
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sod
autor
24. sep 2023

Na fotke to ani tak neni moc vidiet lebo neni dobra kvalita, ale nazivo to mam trochu viac cervene

klaraj1897
25. sep 2023

To vyzerá na klasický zápal. Určite by som odporučila zaobstarať Wobenzym, je super. Nepotrebuješ predpis od doktora, je proti zápalu, pomáha pri hojení a zlepšuje imunitný systém a je super pri hojení opuchov.

fauko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sod
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz