Ahojte baby, idem si skusit ist po radu od Vas lebo uz neviem na koho sa obratit..od novembra sa mi na tele tvoria vyrazky su to ako keby male pluzgieriky, daju sa aj prasknut..riesim to s imuno - vsetky vysledky su v poriadku..ono to zacalo vraj alergia na isoprinosin lebo som mala len trosku znizenu imunitu v septembri (na jazyku som mala leukoplakiu ktoru mi vyberali vysledky vysli ze to bolo imunologickeho povodu preto mi bol nasadeny isoprinosin, ale jednu vybrali dalsiu mam na jazyku zas a tiez vsetky vysledky v poriadku takze nikto nevie preco a s coho)..no ale kedze mi vysla alergia na isoprinosin vysadila som ho ale pluzgiere pretrvavaju..bola som aj u koznej vraj je to nejaka alergia na potravinu dala mi masticku a tekuty puder-samozrejme bez vysledku..nezacala som jest nijaku novu potravinu od ktorej by som to mohla mat dokonca som obmedzila mlieko, vajicka a taketo veci ale nic..vyskusala som aj praci prasok a avivaz vymenit za hypoalergenne a nic..trapi ma to lebo neviem co s tym a mam to vsade na rukach, nohach, bruchu,hrudniku...dakujem 😔
.
Toto aj moja mama ma uz bola u dvoch koznych a vseliake maste a nic nepomaha jedna ze alergia a druha exem 😒
@flakulka no to si ma moc nepotesila🙄..tiez planujem navstivit este inu koznu..maju mi robit este potravinove testy na alergie( ze pre istotu) a uvidim ci sa nieco objavi..ale neverim tomu ze len tak po 30 rokoch mi vznikne na nieco alergia.?
@romanka_369 ahoj zistila si že čo to nakoniec bolo?
@romanka_369