Nemám pocit hladu

somema
5. máj 2023

Ahojte, nemate niekto taku vec, ze od nejakeho momentu v zivote necitite hlad? ja uz asi 4 roky necitim hlad vobec, bola som na gastroe tam mi doktor povedal, ze on by tiez chcel necitit hlad, moja obvodna doktorka mi povedala ze to preto, ze som tucna (mam normalne bmi). Este co moze suvisiet mam strumu na stitnej zlaze ale harmony stitnej mam v norme, beriem euthyrox. Mate niekto podobny problem?

akinomel
5. máj 2023

@somema ja konkrétne nie, ale mám kolegyňu s týmto stavom, tiež berie lieky ako Ty. Reguluje všetko rozumom, inak by jedla piate cez deviate - to sú jej slová.

zojazoja
5. máj 2023

@somema ja nemám taky problém, ale poznám 2 baby, ktoré jedia len preto, aby prežili. Jedna je po 30tke, štíhla ako prútik ( netuším ale ci nemá nejakú chorobu), druhá mladá žaba- tu sa vraví, že ma Aspergerov syndróm.obidve si samé jedlo len tak nevezme. Jedia ozaj preto, aby prežili.

jamimo
5. máj 2023

@somema kamarátkina dcéra, od mala. Nebola vyberavá v jedle, ale proste nejedla. Keby matka zabudla, dieťa neje aj 2 dni. Z polievky 2 lyžice, z palacinky jeden odrezok, ktorý omieľala v ústach aj pol hodinu... Bola chudučká ako pastelka, aj stále je taká chudá. Zdravá maturantka. Nechápem z čoho to jej telo žije 🤷‍♀️

majlo1234
5. máj 2023

Ja necitim hlad posledne roky, lebo furt len zerem. Naozaj si uz ani nepamatam, kedy som sa naposledy citila hladna. Ale to asi nie je fyzicky udravotny problem, skor psychicky

h2
6. máj 2023

Môj syn mi povedal, že on ešte nikdy nebol hladný, že nevie, aký je to pocit. Je slabý jedák, nie je síce vyberavý, ale zje len málo a strašne dlho mu to trvá. Pritom zažil hlad ešte v maternici, mne zle fungovala placenta, narodil sa podvyživený, chudáčik. Tak neviem, či to môže mať nejaký súvis.

beata_k
6. máj 2023

@somema Zelezo mas v poriadku?

somema
autor
6. máj 2023

@beata_k zelezo mam mierne pod normu ale nie je to ziaden extrem

heleninamama
6. máj 2023

@somema Neporadím, ale závidím Ti. Ja mám chuť do jedla stále, v každej situácii. A mávam aj hlad, poriadne sa najem a do troch hodín som zvyčajne hladná ako lev. A aj deti to zdedili.🤣 Tá Tvoja diagnóza je lepšia.

somema
autor
8. máj 2023

@heleninamama no nie je, lebo to znaci nejaky problem, ktory neviem rozlusknut a ani moja doktorka. U teba zjavne vsetko funguje ako ma.