Nemám menzes, nie som tehotná, ani cystu nemám. Čo mi je?

soffi
3. apr 2014

Potrebujem sa s sniekym poradit, menzes mi meska 2tyzdne, boli som u lekraa, urobil mi odbery a vysetril ma, nemam ziadne cysty, vsetko je ok, hcg je negativne a hormony mam v poriadku, ako aj hormon stitnej zlazy.....menzes ale nikde...lekar mi chce dat vyvolavacku, ale ja nechcem do seba tlacit hormony, nebola som ani v strese ani som nejako neschudla, nepribrala, chcela by osm vediet, ci moze menstruacia vynechat len tak, bez akejkolvek priciny, bolesti mavam niekedy riadne, normalne na dotyk, jeden cas ma boleli aj prsia, mavam navaly horucavy,zimy,som vlemi precitlivena, posledne dni revem aj pri relaici o vareni 😨 nedokazem si vysvetlit ako je to mozne, ze to proste neprislo, druhy den pijem alchemilkovy caj, vraj to pomaha....dokonca som pisla aj cervene vino co ja velmi nemusim, lebo tiez vraj vyvolava mrchu....poradte baby

hviezdicka111
3. apr 2014

mozno sa ti posunula ovulacia, obcas sa to stane.... 🙂

sashha
22. apr 2014

Som v rovnakej situácii....idem ešte o dva dni na gyn. pre istotu....doktorka mi už povedala, ze sa to občas stane, že vynechá, že ak beriemHAK, tehu nie som...testy aj hcg negatívne, maternica OK (je zväčšená a mäkká,ale po cisaráku je to vraj OK)....teraz ale po vyše dvoch týždňoch meškania mam asi tyždeň mierne kŕče v oblasti podbruška (takmer nonstop) a vetry, tak, neviem co to môže byť :-\ ....mne zasa vyvolávačku ,,nenúkali,, a o cca týždeň by mala prísť ďalšia mrcha...