Nekonečná únava

kajka1512
7. máj 2023

Dobrý deň mamičky.
Mám jeden problém, skúsim sa spStat či mi niektorá nebudete vedieť odporučiť nejaký doplnok výživový alebo to treba riešiť inde…
Mám 1,5r syna, dojčím v noci, ráno vstava skoro okolo 6.
Ide o to že ja bývam deň čo deň neskutočne unavená.
Už ráno o 10 by som si ľahla a spala… poobede spávam s ním. Smaozrejme keď príde na mňa ta únava, tak som nervózna a dávam to pocítiť všetkým naokolo. Proste vtedy som strašne nervózna a neviem čo so sebou.. neviete mi prosím niečo odporučiť; čo by ma mohlo nakopnúť? A čo býva príčinou tejto nekonečnej únavy ? 🤯 ja rozmýšľam, ze nevstivim aj obv.lekára. Bojím sa aby to nebolo nič vážne. Som mladá 25r dievča.
Ďakujem..

babovka2321
7. máj 2023

Zelezo?

tenerifka
7. máj 2023

no to vies, pokial nedocielis nepreruseny spanok minimalne 8 hodin (vzhladom k tvojmu veku), budes unavena, to je uplne logicka matematicka rovnica. Ked sa nonstop budis na dojcenie, bude to stale taketo rovnako zle, bohuzial. Ak to nedavas, postupne mozes syna odstavit, 1 a pol rocne dieta uz konzumuje normalnu stravu, nechaj dojcenie napriklad len na vecer pred spanim. Chce to ale cvik a pevne nervy.Ine by bolo, ak by si si to uzivala a oddychovala, co evidentne nie je tvoj pripad

sella38
7. máj 2023

odstavit. A to ti hovorim ako matka,ktora dojcila 3.5 roka 🤦🤦 Uz by som to nikdy nedopustila, bola som ako chodiaca mrtvola. Maly spal s nami a ja som sa budila na kazde sklbanie trickom, mal zo mna cumlik, 3.5 roka som nemala noc co noc ani chvilu tvrdy spanok. Dieta je napriek tejto mojej "obete" alergik, vecne chory, ale ze vecne.

tenerifka
7. máj 2023

@sella38 presne tak, ja by som mohla napisat roman o tom, ako dopadli v dospelosti 3 roky dojcene deti, geny nevystis, proste chujovina najvacsieho zrna ze budu zdrave a pod., styria bratia-vsetko vo veku od 45 do 55 rokov-jeden iktus, dalsi mozgova porazka, dalsi cukrovka, dalsi parkinson.....
Najdolezitejsia si ty a tvoje zdravie, fyzicke aj dusevne

lorin29
7. máj 2023

@kajka1512 tiež som za odstav... Dojčenie je pre dieťa dôležité do 1 roka...daj pred nočným spánkom UM 🙂viac zasýti

jaskolka
7. máj 2023

1,5 ročne už vôbec nemusíš dojčiť v noci. Áno, dojčenie je fajn, ale keď to už nevyhovuje jednej zo strán, tak ho proste treba ukončiť.
Prerušovaný spánok je zrejmé hlavná príčina tvojej únavy.

zuzinka888
7. máj 2023

Ja som tiez odstavila koli castemu budeniu ale nepomohlo. Budi sa stale. Ale urcite si daj urobit krvny obraz.

lulu2014
7. máj 2023

@tenerifka zacala by som u obvodnej. Daj si urobit odbery a podla toho uvidis ako dalej. 🙂

tenerifka
8. máj 2023

@lulu2014 asi si to chcela adresovat autorke, ja problem nemam

lulu2014
8. máj 2023

@tenerifka prepac. Ano .