Ahojte, poslednu dobu citim velku unavu pada mi hlava na stôl v práci. Čo s tým? Stretli ste sa s takou únavou? Niečo na to nech fungujem na plno. Ďakujem
@kika52621 neskusala som beriem len komplex s echinaceou, vitamínom C a zinkom
magne B6
@motylicek07 tiez som to tak mavala, zacala som cvicit, to ma neskutocne zakazdym nabudi. do toho mi odporucil lekar brat Revitanerv, co je vlastne taky vyzivovy doplnok a citim zlepsenie, budim sa este pred budikom a vyspata, celu noc prespim. bol to horor predtym.
@motylicek07 Možno Vam chyba železo, ja som to tak mala po pár týždňoch užívania ok
@isis234 Ono si telo na tie lieky tak akoby zvykne a potom fakt uz nepomahaju, aj ked by si clovek myslel, ze su na to urcene, ale nezaberu. Vidim to aj v mojom okoli, ako sa ludia napchavaju tabletkami dokonca len tak preventivne. Moj otec napriklad si daval nieco s penicilinom, ked nastala taka rychla zmena pocasia. Mne to nepride normalne a uz vobec nie zdrave.
@mladenca presne tak,, aj mne lekári predpisujú lieky od bolesti. Vravela som im, že po polroku nezaberajú, napriek tomu ich predpísali.... ale jedna lekdárka ma poslala do nemicnoce na celkové vyšetrenie. Ja si objednávam tinktúry z bylín na konkrétnu chorobu, začalo to zaberať.
@motylicek07 skúšala si doplniť železo.... To je prvé čo ma napadlo