Nekonečná chrípka

avery2506
2. dec 2022

Ahojte baby toto snad nie je mozne co je to zase za virozu alebo chrípku? 5 dni som chora vsetko mozne som uz pila od vitamínov po paralen cmulacie pastilky a absolutne to nechce prejst a kazdym dnom to je horsie. Najhoršie na tom ze to ma aj 11 mesacna dcerka a ta to velmi zle znáša a lekárka jej na to dala len fenistil a kalciovy sirup. Viete mi poradit ake lieky na to ste brali vy? Dakujem

belasy_motylik
2. dec 2022

Nie je to Covid?

janetinka27
2. dec 2022

@avery2506 ahoj a si si ista, ze je to chripka? moze to byt aj angina atd. mozno potrebujes antibiotika, mne teda pri angine ziadne pastilky ani paralen nepomahaju

pimpa12
2. dec 2022

@avery2506 máme to aj my. Celá rodina. Už vyše týždňa. Bolesti hlavy, dutiny, teploty, kašeľ. Covid to nie je. Tiež máme vitamíny, berieme Paralen na striedačku s nurofenom. Zlepšenie minimálne. Neviem čo je to ale je to hnus.

eeffka
2. dec 2022

@pimpa12 to co popiaujes je zapal dutin, najma ak je sopel farebny a tam treba minimalne pamykon co je lokalne atb

avery2506
autor
2. dec 2022

@pimpa12 je to doslova horor :( a hlavne sa takto babatko trápi chuda malicke. Teploty vobec nemame ani babo len nadcha silna sople a dusi nas a mandle ani nehovorim jak bolia snad to prejde uz

avery2506
autor
2. dec 2022

@eeffka no bola som u obvodného a nedal mi na to nič

avery2506
autor
2. dec 2022

@belasy_motylik nie je, robila som si test

eeffka
2. dec 2022

@avery2506 crp ti robili?

anonymous87
2. dec 2022

Ano zuri velmi silna chripka. U nas boli teploty nad 39, ktore nejdu zrazit, nastastie tie uz ustupili, kasel a strasne zahlienenie. Detom vobec nejdu von tie hliene. Ani smrkanim ani nijak. Beru stoptusin a sinupret. U lekara sme neboli, kedze nasa ma dovcu a ta co ju zastupuje, tak s nou nemam dobru skusenost. Cize cakam do pondelku na nasu a uvidime. Ani u nas to nie je kovid, ten sme mali pred mesiacom 🙈

anonymous87
2. dec 2022

Resp.ani nie je silna. Ale 2 roky mala viac menej pauzu vdaka opatreniam, tak nas teraz berie utokom 🤷‍♀️

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pimpa12
2. dec 2022

@eeffka včera som sedela 4 hodiny v čakárni u obvodnej aby mi povedala že je to viróza a treba to vylezat. O to sa snažím už 10 dní a nič moc.Lieky mi nedala žiadne. Bohužiaľ

mariynka
14. dec 2022

@deadlylucy nam pri tejto chripke nezabera nic prirodne. Musela som dokupit veci z lekarne. Nvm co to je za chripku, ale co roky zaberalo, teraz nezabera absolutne😞

jaond19
14. dec 2022

Ja sa konecne po mesiaci citim ako tak ok.... deti mali 2x atb, upchate dutiny, kasel, hnisave zapalene oci, bolest usi, priserna bolest hrdla, hlieny.... ja to iste, akurat ked kojim, tak som to liecila len tym cim sa dalo, paralen, caje, kvapky do nosa, kloktanie hrdla.... no je to este nadlho, deti nie su uplne ok, ale je to na ustupe.... snad. ani ten prvy covid nebol takyto hrozny....

elenkaba
14. dec 2022

Aj ja som chora, ako este snad nikdy, v sobotu to budu 2 tyzdne, par dni teploty a zimnica, to potom preslo a od nedele soplisko, bolesti dutin, bolesti hlavy, no uplne otrasne mi je a vobec to neprechadza.

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bimbambim
15. dec 2022

Tak nielen kovid je sviňa,ale sa potvrdilo aj že iné vírusy sú zabijak.U nás len dcéra bola chorá ale celkom rýchlo sa dala do poriadku.Horucky a kašeľ mala ja len kašeľ ostatny členovia sa nenakazili.Ale bolo ich len osem v triede a u syna je ich len 12 deti.Ockovani na chrípku nie sme .a to sa dalo čakať že to takto dopadne keď dva roky zákazov ruška atď ,že chrípka zaútočí v plnej sile.Niekde sa už prejaviť musela keď dva roky ju prebíjal kovid.A teraz veľa v okolí mi ľudí vraví ,že ten kovid či mali tak nebol taký strasny ako toto čudo čo majú teraz.Ja síce nemôžem.porovnat ja som kovid nemala vôbec.Ale za ti raz za čas chrípku mám riadnu.Ako.radili ešte ľudia a lekári pred rokom veľa piť veľa vítaminov vela oddychu.Ja by skúsila.ist aj RTG aj chrípka vie spraviť šarapatu s pľúcami

edinka126
15. dec 2022

tiež som natom podobne..a to je z tych hnusných rúšok!!!!!!!!! ľudia stratili imunitu z obyčajnej nadchy je týždnová a z chrípky sa človek dostáva mesiace...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
edinka126
15. dec 2022

@miriam11 presne tak