Nejasné výsledky z krvi na glutén

17. júl 2023

Ahojte, v medirexe som si zaplatila test na krv - potraviny a histamín. Vyšlo mi toto. Bolo písané, že od 7,5 IgG je to ok, do 15 IgG je už vyššia hodnota. Ako je uvedené na fotke, vyšlo mi na glutén 10,4 - je to veľa? Špaldová múka mi nevyšla. Mám držať diétu? Môže z toho byť celiakia keď špalda je ok? Musím ísť na hadičku? Prepáčte za veľa otázok.

surama
17. júl 2023

Ved mas pri vsetkom zelenu gulicku. Tak co riesis?

kvetinka75
17. júl 2023

všetko máš v norme. Neviem aké máš problémy ale na hadici sa zisťujú aj iné ,,veci,,. Helikobacter, reflux, celiakia.....

autor
17. júl 2023

@kvetinka75 Ďakujem, histamín mi vyšiel zle, hodnoty do 3 sú kritické, mne vyšlo 4. Nespavosť, migrény, žalúdočné problémy, kŕče, netrávi mi.

kvetinka75
17. júl 2023

daj si spraviť aj test na laktozovú intoleranciu + helikobakter. Za to sa zvlášť pripláca. aspoň teda u nás, to som musela mimo nahlasovať, že chcem tie vyšetrenia.

autor
17. júl 2023

@kvetinka75 tam som si dala spraviť aj iné veci a vyšla mi intolerancia na kazeín (mliečnu bielkovinu), takže možno aj s tým to bude

kvetinka75
17. júl 2023

Tak to treba vysadit a uvidis ci nastanu zmeny

basulaak
17. júl 2023

Kolko ta to prosim stalo? Pogooglim si uz zvysok, ale zaujalo ma to. tiez by sa mi nieco take zislo. Diky