Ahojte 🙂 uz asi 2-3 roky mam vzadu ako sa zvyknu robit krčove žily taku asi 3-4mm ako keby zdureninu je polotvrda a nechce zmyznut, svojej doktorke som to neukazala zatial lebo mam z toho strach a to az taky ze ak jej to chcem povedat chyti ma panika strach a zacne ma prehanat od strachu, mam celkovo strach z lekarov a bojim sa ze je to nieco vaznejsie, strasne si domyslan vsetky choroby sveta a viem najradsej by som isla k nej nech to mam z krku a nemyslim nato ze co to moze byt ale zatial som svoj strach neprekonala:/ co to moze byt?
Moja mama mala niečo podobné, tiež sme boli vystrašený. Nakoniec to bol "len" vred. Aj po odstránení sa jej to po cca 5 rokoch urobilo znova v tom istom mieste.
Hlavu hore a k doktorovi, moja mama si to liečila laliliou v oleji a kadejakymi babskymi receptami, aj v tak nakoniec skončila u na chyrurgii.
@devilka1 vyzerá to ako jazva, ja mam niečo podobné zatvrdnuté malinké pri kolene, štipol ma na lúke taky malilinký biely trojuholník a zostala mi z neho vspomienka. Je ho už 4 roky. Netreba robiť paniku, normálne ukázať lekárke. Ona povie.