Ahojte.
Prosím, poraďte mi dobré lieky - výživový doplnok , najlepšie na prírodnej báze, na menopauzu. Mama je už zúfala, máva hrozné návaly horka a s tým spojené aj zmeny nálad.
Dakujem za každý typ.
@alessandra_s skús olej z granátového jablka od Biopurus, svokra si ho vychvaľuje do nebies,aj cysty jej zmizli, kade chodí všade ho chváli,tak niečo na tom bude,lebo jej je málo čo dobré 😀 je to komplet prírodné, takže žiadne vedľajšie účinky.Ja na nich tiež fungujem,ale tento som zatiaľ nepotrebovala 😉
mne veľmi pomáhajú
http://www.zdravie-aloe.sk/produkty/vitalita-zeny/
Ďakujem za rady 🙂
Bylinkove kvapky tusim to bola znacka Valovič
moja maminka zašla k homeopatovi a ten jej dobre poradil homeopatiká, menopauaza prešla v poho bez väčších návalov, má teraz 64 rokov a je ok
@alessandra_s Neprijemne priznaky menopauzy pomaha zvladat pupalkovy olej. Harmonizuje hladinu hormonov, odporuca sa uzivat 1KL rano a vecer, dlhodobo. Pri navaloch tepla a pri nadmernom poteni sa je vhodne pravidelne pit caj zo salvie.
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...
skus pozrieť vitamínky od humamedixu - prírodna liečba, velmi dobra 🙂
@psiamama dobrý den chcem sa inf., menomax zabral "ihned"????.....mamem bere od dr. hormonalnu ale teraz jej našli v prs. 2 hrčky, tak jej to dr. kazala vysadiť, ale mama sa nejak nemá k činu.....bere to svinstvo dalej...zaujíma ma nástup účinku týchto fyto prod....dakujem za info
Výborne zaberá aj švajčiarsky prípravok SWISS Natural HRT 60cps na menopauzu.
@severanka333 máš aj osob. skusenosť??
prekonavam menopauzu a snazim sa nebrat nic a nejako to zvladat,aj s navalmi aj zmenami nalad,depresiou,proste uz neriesim,v duchu si pohundrem,a niekedy doma aj nahlas,ale zatial to nechavam byt,kedze si viem predstavit tenkopec penazi co by ma to stalo,a menoapuza trva roky
áno
@severanka333 len čo som lustrovala nikde ho už nemaju
Ahoj ja nemám už menzes 10 rokov po zákroku ☹ viem z vlastnej skúsenosti aké je to ťažké a mne sa osvedčilo minapent alebo elli menoosteo
Ja odporucam kontaktovat pana, ktory sa zaobera vyrobou a predajom prirodnych antibiotik. Mne naordinoval teblety so zdrojom sójových izoflavónov, červenej ďateliny a vitamínu E. Tieto rastlinné extrakty priaznivo ovplyvňujú fyzický i psychický stav ženského organizmu v období klimaktéria. Menopauza nie je choroba, je to prirodzený jav v živote ženy, ktorý sa zvyčajne dostaví vo veku okolo päťdesiat rokov. Úbytok estrogénov a hormonálne zmeny môžu byť spojené s príznakmi ako návaly tepla, potenie, nervozita, podráždenosť.
Sú to čisto prirodne tabletky je ich 60 ks v balení a berie sa jedna tabletka za den, ale výsledky sú úžasné cítim sa ako keby som ani v menopauze nebola.
Tu je kontakt skúste nič za to nedáte
prirodne.antibiotika@gmail.com
Dobrý deň,rada by som sa opýtala, či by ste mi vedel odporučiť niečo na návaly tepla.
Mam 55 rokov a som čerstvo po hysterektomii mám odobrané aj vaječníky.
Už som veľa prípravkov vyskúšala aj pred operáciou posledné bolo Femarelle.
Problémy pretrvávajú.
Ďakujem pekný deň prajem.
@timea7 blahozelam, ked sa to takto da, nevsimat si to....no nie vzdy to ide takto, ja mam tie priznaky priserne...nezelam ani najvacsiemu nepriatelovi...vsetko dobre
@stepanka274pprosím nevieš mi zistiť názov tých homeopatik?
@alessandra_s ahoj mojej mame velmi pomohol celym prechodom prirodny liek na menopauzu Period Balance https://damper.sk/produkt/period-balance/ . Ked to som jej to kupovala dalo sa to len cez stranku mozno to uz najdes aj v lekarni. Vyskusali to aj jej dve kolegyne a pochvalovali si hlavne na navaly a nalady. Je to fajn produkt lebo mne to pomohlo aj s pravidelnostou. Hlavne je to prirodne
Dobrý večer mám 46 rokov a mne zabral menomax je to sójový prípravok myslím,že stojí 32 Eur , ale je to balenie na 2 mesiace ja som brala myslím 3x3 potom 2x2 a nakoniec 1x1, ale spýtaj sa v lekárni ja som mala také návaly ako by som stála na variči a to z ničoho nič ak by som si neotvorila hneď okno a nepustila ventilátor tak skolabujem a ostalo mi nevoľno aj v aute.