Nehormonálny liek na menopauzu

alessandra_s
14. júl 2014

Ahojte.

Prosím, poraďte mi dobré lieky - výživový doplnok , najlepšie na prírodnej báze, na menopauzu. Mama je už zúfala, máva hrozné návaly horka a s tým spojené aj zmeny nálad.

Dakujem za každý typ.

psiamama
13. nov 2014

Dobrý večer mám 46 rokov a mne zabral menomax je to sójový prípravok myslím,že stojí 32 Eur , ale je to balenie na 2 mesiace ja som brala myslím 3x3 potom 2x2 a nakoniec 1x1, ale spýtaj sa v lekárni ja som mala také návaly ako by som stála na variči a to z ničoho nič ak by som si neotvorila hneď okno a nepustila ventilátor tak skolabujem a ostalo mi nevoľno aj v aute.

janka258
13. nov 2014

@alessandra_s skús olej z granátového jablka od Biopurus, svokra si ho vychvaľuje do nebies,aj cysty jej zmizli, kade chodí všade ho chváli,tak niečo na tom bude,lebo jej je málo čo dobré 😀 je to komplet prírodné, takže žiadne vedľajšie účinky.Ja na nich tiež fungujem,ale tento som zatiaľ nepotrebovala 😉

blue99
14. nov 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
alessandra_s
autor
28. dec 2014

Ďakujem za rady 🙂

jankazm1
28. dec 2014

Bylinkove kvapky tusim to bola znacka Valovič

stepanka274
28. dec 2014

moja maminka zašla k homeopatovi a ten jej dobre poradil homeopatiká, menopauaza prešla v poho bez väčších návalov, má teraz 64 rokov a je ok

nutrimas
28. dec 2014

@alessandra_s Neprijemne priznaky menopauzy pomaha zvladat pupalkovy olej. Harmonizuje hladinu hormonov, odporuca sa uzivat 1KL rano a vecer, dlhodobo. Pri navaloch tepla a pri nadmernom poteni sa je vhodne pravidelne pit caj zo salvie.
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...

sis789
30. dec 2014
Používateľ sis789 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sis789.

skus pozrieť vitamínky od humamedixu - prírodna liečba, velmi dobra 🙂

majobea
17. mar 2016

@psiamama dobrý den chcem sa inf., menomax zabral "ihned"????.....mamem bere od dr. hormonalnu ale teraz jej našli v prs. 2 hrčky, tak jej to dr. kazala vysadiť, ale mama sa nejak nemá k činu.....bere to svinstvo dalej...zaujíma ma nástup účinku týchto fyto prod....dakujem za info

severanka333
1. jún 2016

Výborne zaberá aj švajčiarsky prípravok SWISS Natural HRT 60cps na menopauzu.

majobea
1. jún 2016

@severanka333 máš aj osob. skusenosť??

maria123
1. jún 2016

prekonavam menopauzu a snazim sa nebrat nic a nejako to zvladat,aj s navalmi aj zmenami nalad,depresiou,proste uz neriesim,v duchu si pohundrem,a niekedy doma aj nahlas,ale zatial to nechavam byt,kedze si viem predstavit tenkopec penazi co by ma to stalo,a menoapuza trva roky

majobea
1. jún 2016

@maria123 ani nečajíčkujete???

timea7
1. jún 2016

@maria123 páči sa mi tvoj postoj, aj keď ja ešte také problémy nemám a neviem, ako ich budem zvládať...
@majobea čajíčkovať nebudem určite, čaje neznášam, žiadne nepijem 😎

majobea
2. jún 2016

@timea7 nikdy nehovor nikdy

timea7
2. jún 2016

@majobea no že čaj piť nebudem, to viem určite, dogrcala by som sa, poznám sa. Ale ako budem zvládať návaly, ak budú, to nedokážem tvrdiť popredu, aj keď dúfam, že sa im vyhnem,mám Mirenu, čo poznám ženy s ňou, tak prešli menopauzou hladko, bez nejakých extrémnych problémov.

severanka333
2. jún 2016

@majobea

áno

majobea
2. jún 2016

@severanka333 len čo som lustrovala nikde ho už nemaju

mancika66
15. aug 2016

Ahoj ja nemám už menzes 10 rokov po zákroku ☹ viem z vlastnej skúsenosti aké je to ťažké a mne sa osvedčilo minapent alebo elli menoosteo

psiamama
12. apr 2017

@majobea
@majobea ano mne zabral menomax hned a bolo mi cim dalej lepsie

kinaj9452
14. jún 2017

Ja odporucam kontaktovat pana, ktory sa zaobera vyrobou a predajom prirodnych antibiotik. Mne naordinoval teblety so zdrojom sójových izoflavónov, červenej ďateliny a vitamínu E. Tieto rastlinné extrakty priaznivo ovplyvňujú fyzický i psychický stav ženského organizmu v období klimaktéria. Menopauza nie je choroba, je to prirodzený jav v živote ženy, ktorý sa zvyčajne dostaví vo veku okolo päťdesiat rokov. Úbytok estrogénov a hormonálne zmeny môžu byť spojené s príznakmi ako návaly tepla, potenie, nervozita, podráždenosť.
Sú to čisto prirodne tabletky je ich 60 ks v balení a berie sa jedna tabletka za den, ale výsledky sú úžasné cítim sa ako keby som ani v menopauze nebola.

Tu je kontakt skúste nič za to nedáte
prirodne.antibiotika@gmail.com

nemily
7. jún 2019

Dobrý deň,rada by som sa opýtala, či by ste mi vedel odporučiť niečo na návaly tepla.
Mam 55 rokov a som čerstvo po hysterektomii mám odobrané aj vaječníky.
Už som veľa prípravkov vyskúšala aj pred operáciou posledné bolo Femarelle.
Problémy pretrvávajú.

Ďakujem pekný deň prajem.

angelinja
18. dec 2019

@nemily ahoj prosim ta mozes mi vysvetlit oc je to naval tepla?znamena to ze mate ozaj teplotu??/uzneivme co mam robit..ja koli sebe sa pytam/ mavam tiez zimnice a teploty..ale ozaj aj na teplomer,y horko po tele...ale mam len 33 rokov..tak patram ze co..dakujem

japredavam
17. júl 2020

@timea7 blahozelam, ked sa to takto da, nevsimat si to....no nie vzdy to ide takto, ja mam tie priznaky priserne...nezelam ani najvacsiemu nepriatelovi...vsetko dobre

00siska
4. okt 2020

@kinaj9452 prosím napíš mi názov tých liekov aj kde ich viem kúpiť

00siska
11. jan 2021

@stepanka274pprosím nevieš mi zistiť názov tých homeopatik?

monika1965
19. feb 2023
luca_1990
27. feb 2024

@alessandra_s ahoj mojej mame velmi pomohol celym prechodom prirodny liek na menopauzu Period Balance https://damper.sk/produkt/period-balance/ . Ked to som jej to kupovala dalo sa to len cez stranku mozno to uz najdes aj v lekarni. Vyskusali to aj jej dve kolegyne a pochvalovali si hlavne na navaly a nalady. Je to fajn produkt lebo mne to pomohlo aj s pravidelnostou. Hlavne je to prirodne