Negatívny výsledok kultivácie, rezanie v podbrušku a pálenie

smile31
7. feb 2017

Baby ahojte... min.tyzden mi dr bral odber na kultivaciu pre rezanie v podbrusku paleni a vyledok je negatívny. Dr mi predpísal Macmirror no zdá sa mi, že mi to nepomáha ... neporadili by ste niečo co by som si mohla v lekárni kúpiť, čo by pomohlo? Ďakujem

marietuska
7. feb 2017

mam ss tym niekolkorocne skusenosti. zavisi od toho,aku kultivaciu ti bral,co konkretne ti je, ake mas priznaky ine, kolko to trva, ake testy na co ti robil,to moze byt vselico, neudala si nic konkretne, tak tazko radit.

smile31
autor
7. feb 2017

@marietuska no len mi povedal ze zapal posvy nemam ani nikde inde dnes mi povedala sestricka ked soms i volala o vysledky... moc sa tomu nerozumiem, ale citim ako keby rezanie v pobrusku a trosku palenie...

marietuska
7. feb 2017

@smile31 cize predpokladam, ze ti vzal iba bezny vyterz posvy, teda podla tvojich slov, ale preco nezobral moc ?pripadne krv na vysetrenie crp ? ja sa tomu rozumiem,i ked nie som lekárka.zivotne skusenosti.
kludne moze rezanie a palenie suvisiet s močovym mechurom,jeho zapalom,alebo moc. cestami,ale to nezisti gyndos,ale urolog.
macmiror je vsak sirokospektrálne atb, ktoré teoreticky moze aj zabrať na urologicke veci,ale tiez nemusi.

smile31
autor
7. feb 2017

@marietuska zabudla som podotknut ze na gyndu ma poslal urolog lebo som si myslela ze to je mechur...ale ze moc je uplne cisty a krv mi nikto nebral

teegreen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
smile31
autor
7. feb 2017

@teegreen c vitamin skodi v tomto pripade? probiotika mam doma tak si rovno idem dat

teegreen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
smile31
autor
7. feb 2017

@teegreen co sa tyka vit.C tak ja ho prijmam len z ovocia - pomarance, citrony...