Po kolkych dnoch Vam v pripade pozitivity na koronu ukazal test uz negativny vysledok?
Manzel si robil dnes znovu domaci antigen a ma ho stale pozitivny. To je uz 6. den od prveho pozitivneho antigenu.
ja som 5.den a este sa ukazal pozitivny vysledok slabsia ciarka ako bolo prvy den ale este tam bola
@barbivandagaborko mne od prvych priznakov este na 9 den vykazoval pozitivitu, 5 rocnej dcere 2 tyzdne stale pozitivitu, aj atg aj pcr...
Svokor asi tyzden, svokra uz vyse mesiaca je pozitivna aj s priznakmi.
a take ze strata chuti a cuchu?mali ste?kedy sa vam vratili?ja uz 4.den bez oboch
@barbivandagaborko nebola si na pcr?
este by som sa chcela spytat ze ako dlho ste mali proznaky?ja som od stvrtka minuleho tyzdna pozitivna kychanie kasel bolest celeho tela vsetkych kosti zubov od piatku strata chuti a cuchu(este stale sa neobnovili)bolest hlavy hrdla hrudnika nadcha upchaty nos unava….teraz je to uz 7.mi den a ja sa este stale citim napriklad po upratovani vycerpana a citim sa ako ked na cloveka nieco lezie….avsak ani raz som nemala ani len zvysenu teplotu
@barbivandagaborko si ockovana? To ti rychlo ustupi, aj u nas to tak bolo, o tyzden ti uz nic nebude..mne sa cuch a chut o 2 tyzdne vratili, zapal priedusiek bez atb som zvladla, asi na 20 den uz to.bolo v pohode..neostali mi ziadne nasledky, uz ani nezakaslem, aj vsetci doma ok
@lacibo som iba prvou davkou
@barbivandagaborko tak ti podla mna prekonanie 2.davku nahradza zatial, na 180 dni by si to mala mat ok..
@barbivandagaborko aj 1.davka uz pomaha zvladat lepsie..sa potvrdilo u vacsiny co poznam
@barbivandagaborko a mas isoprinosine?
@lacibo nie
@barbivandagaborko 4den už som mala negativni