Negativny test

barbivandagaborko
22. nov 2021

Po kolkych dnoch Vam v pripade pozitivity na koronu ukazal test uz negativny vysledok?

mulm
22. nov 2021

@barbivandagaborko 4den už som mala negativni

jaavaa
22. nov 2021

Manzel si robil dnes znovu domaci antigen a ma ho stale pozitivny. To je uz 6. den od prveho pozitivneho antigenu.

barbivandagaborko
autor
22. nov 2021

ja som 5.den a este sa ukazal pozitivny vysledok slabsia ciarka ako bolo prvy den ale este tam bola

lacibo
22. nov 2021

@barbivandagaborko mne od prvych priznakov este na 9 den vykazoval pozitivitu, 5 rocnej dcere 2 tyzdne stale pozitivitu, aj atg aj pcr...

alexandra2468
22. nov 2021

Svokor asi tyzden, svokra uz vyse mesiaca je pozitivna aj s priznakmi.

barbivandagaborko
autor
23. nov 2021

a take ze strata chuti a cuchu?mali ste?kedy sa vam vratili?ja uz 4.den bez oboch

lusiafofo
23. nov 2021

@barbivandagaborko nebola si na pcr?

lusiafofo
23. nov 2021

@jaavaa nebol na pcr teste?

jaavaa
23. nov 2021

@lusiafofo Bol aj na PCR a ma ho pozitivny. Len bol zvedavy ako dlho je Ag pozitivny tak si robi kazde 2 dni test 😂🙈

barbivandagaborko
autor
24. nov 2021

este by som sa chcela spytat ze ako dlho ste mali proznaky?ja som od stvrtka minuleho tyzdna pozitivna kychanie kasel bolest celeho tela vsetkych kosti zubov od piatku strata chuti a cuchu(este stale sa neobnovili)bolest hlavy hrdla hrudnika nadcha upchaty nos unava….teraz je to uz 7.mi den a ja sa este stale citim napriklad po upratovani vycerpana a citim sa ako ked na cloveka nieco lezie….avsak ani raz som nemala ani len zvysenu teplotu

lacibo
24. nov 2021

@barbivandagaborko si ockovana? To ti rychlo ustupi, aj u nas to tak bolo, o tyzden ti uz nic nebude..mne sa cuch a chut o 2 tyzdne vratili, zapal priedusiek bez atb som zvladla, asi na 20 den uz to.bolo v pohode..neostali mi ziadne nasledky, uz ani nezakaslem, aj vsetci doma ok

lacibo
24. nov 2021

@jaavaa u nas dcera bola 2 tyzdne atg pozitivna a to mala bez priznakov uplne

barbivandagaborko
autor
24. nov 2021

@lacibo som iba prvou davkou

lacibo
24. nov 2021

@barbivandagaborko tak ti podla mna prekonanie 2.davku nahradza zatial, na 180 dni by si to mala mat ok..

lacibo
24. nov 2021

@barbivandagaborko aj 1.davka uz pomaha zvladat lepsie..sa potvrdilo u vacsiny co poznam

lacibo
24. nov 2021

@barbivandagaborko a mas isoprinosine?

barbivandagaborko
autor
24. nov 2021

@lacibo nie