Negatívny PCR test

2. dec 2021

Ahojte chcem sa spýtať od piatka sme s manželom v karanténe lebo mal pozitívny ag test. V utorok sme sa objednali na pcr test a dnes nám prišla sms že sme obaja negatívny. Do nedele sme mali byť teda v karanténe ale keďže nám prišli smsky manžel volal na regionálny úrad že či máme ďalej pokračovať v karanténe. Tam mu povedali že pcr sú väčšie testy ako ag takže sa nám tým karantena dnes končí. Vy by ste pokračovali radšej v karanténe do nedele alebo nie. Ďakujem za odpovede neviem čo máme robiť teda či ukončiť karanténu dnes či nie.

7lenka11
2. dec 2021

pokiaľ viem, rozhodujúci je výsledok PCR testu.. ak si nie ste istí, urobte si ešte kontrolný PCR test o 2-3 dni a vybavené

migynka
2. dec 2021

Mne tak tiez vysiel AG test pozitiv a o dva dni PCR negativ. V karantene som bola teda len do vysledku PCR. Ale ja som nebola v kontakte s pozitivnym, ani som nemala ziadne priznaky, cize bolo jasne, ze AG bol falosne pozitivny (len mi stresy narobil 🙄). Neviem, ako to je u vas, ci citite nejake priznaky, pokial nie, karantenu mozete kludne ukoncit 😉