Ahojte chcem sa spýtať od piatka sme s manželom v karanténe lebo mal pozitívny ag test. V utorok sme sa objednali na pcr test a dnes nám prišla sms že sme obaja negatívny. Do nedele sme mali byť teda v karanténe ale keďže nám prišli smsky manžel volal na regionálny úrad že či máme ďalej pokračovať v karanténe. Tam mu povedali že pcr sú väčšie testy ako ag takže sa nám tým karantena dnes končí. Vy by ste pokračovali radšej v karanténe do nedele alebo nie. Ďakujem za odpovede neviem čo máme robiť teda či ukončiť karanténu dnes či nie.
Mne tak tiez vysiel AG test pozitiv a o dva dni PCR negativ. V karantene som bola teda len do vysledku PCR. Ale ja som nebola v kontakte s pozitivnym, ani som nemala ziadne priznaky, cize bolo jasne, ze AG bol falosne pozitivny (len mi stresy narobil 🙄). Neviem, ako to je u vas, ci citite nejake priznaky, pokial nie, karantenu mozete kludne ukoncit 😉
pokiaľ viem, rozhodujúci je výsledok PCR testu.. ak si nie ste istí, urobte si ešte kontrolný PCR test o 2-3 dni a vybavené