Ahojte išli by ste aj na PCr test? Keď antigenovy mám negatívny a veľmi ťažko sa mi dýcha a zistili mi na rentgene zápal pľúc. Teplotu som mala 37.5 príznaky mam už 6 deň. Môj muž nema žiadne príznaky ani ľudia s ktorými som bola v kontakte. Dala mi včera doktorka antibiotika. A rozmýšľam ci si dám spraviť ešte PCr test lebo nechcem sa vystavovať riziku keď náhodou koronu nemám a keďže je už zla situácia žijem v zahraničí. Všetci nakope čakajú na test tak nechcem moc riskovať. Možno som len prechladla jedla som dosť studenú zmrzlinu až ma bolela hlava a kupala sa v studenej vode posledné dni. Kašeľ mam suchý ale cítim všetko aj chuť mam do jedla.
@nikita606nns tak pokiaľ máš zápal plúc si tak či tak doma....takže PCR test by som si robiť už nedala....hlavne pokiaľ ostatným v domácnosti nič nie je....
Ja by som si určite dala spraviť.
Určite by som si test nedala spraviť, veď máš zápal pľúc.. Akú "istotu" by mala mať s testom?? Veď so zápalom pľúc máš sedieť doma a maródovať, takže nevidím v tom rozdiel, otestovaná alebo nie
@nikita606nns asi áno, dala. Ak by sa zápal pľúc zhoršil, resp. dýchanie, aby mohla zdravotníkov informovať. Myslím, že je to fér aj voči nim.
@nikita606nns PCR si už mala mať dávno, tvoji príbuzný sa kludne mozu nakaziť aj za 2 týždne, pokiaľ sa im prejavia príznaky. Budes mat istotu a jednak keď sa ti pohorší - budeš môcť zdravotníkov informovať že si pozitívna.
@nikita606nns ano,...mojmu mm bolo zle v maji...poslala son ho na ag na druhy den...negat. v pondelok kolega rovnake priznaky ako moj mm...siel na ag test...negat. moj dostal Atb a na 5.den zase ag test...uz pozit, hoci mu bolo ovela lepsie ako ked siel prvy krat. Kolega mal zapal priedusiek, na ag viac nesiel. V robote musia ist po pcr...moj po 2t siel, kolega pcr pozit a dalsie 2t doma. Ako teda verit tym ag testom? Ja by som sla.
Určite by som išla.
@evaachesa ďakujem za rady. Idem dneska radšej. Včera v noci sa mi zas zle dýchalo. A ani sanitku by pre mňa neposlali keď nemám koronu. Takže radšej pôjdem.
@nikita606nns určite si treba dať urobiť Pcr test, aby si mala istotu.