Negatívni ľudia privolávajú choroby

rebi789
19. aug 2024

Ahojte chcela by som vedieť váš názor a či veríte takýmto veciam. Ja mam pocit, že vždy keď je v mojom okolí niaky negatívny človek, závistivý tak ochoriem. Všimla som si, že s nimi mávam niekedy aj menšie nezhody ale aj ked sa dištancujem tak ten pohľadom ľudí tiež hovorí za všetko. Vedia ľudia privolať chorobu na druhých? Ako sa od toho chranit?

reanda
19. aug 2024

nikto na teba nemoze 'privolat chorobu', ak to sama nedovolis.. zrejme si tu chorobu privolas sama odporom k ich negativizmu.. odpor je tiez dost negativny 🙂

kate_cs
19. aug 2024

Ja som tomuto nikdy neverila. Ale mám v práci okolo pár ježibáb a fakt toxických ženských. A všimla som si, že vždy keď som niečo riešila s jednou z nich, do tyzdna mi ochoreli deti. Už aj ďalšia kolegyňa mi povedala, že to nemôže byť náhoda.
Tak sa jej vyhýbam a radšej ani jej meno nevyslovujem, hovorím jej “tá, čo ju netreba menovať” a deti neboli od apríla choré. Tfuj fuj 😀

marianarem
19. aug 2024

@rebi789 Neprivolaju ti chorobu, ale moze ta ich pritomnost alebo komunikacia s nimi vycerpat a oslabit a nieco sa na teba nasledne nalepi. Niektori ludia su stresujuci. Muz takto parkrat ochorel po hadke s otcom.

jamimo
19. aug 2024

@rebi789 celý svet je energia. Darmo sa nehovorí, že aj myšlienka zabíja... Možno by ťa zaujala kniha
https://www.martinus.sk/145083-choroby-z-nenavi...

pininka1
20. aug 2024

Áno verím tomu, moja mama je v tomto expert. Vždy keď zavolala a hovorila s mojimi deťmi, tak mi následne povedala,že majú divný hlas a budú choré, nič im nebolo, následne do dvoch dni ostali chori, to isté sestrine deti. Verím tomu ze negatívne myšlienky môžu priniesť niečo zlé. Podotýkam že moje deti sú choré minimálne a keď s babkou nevolali, choré neboli.

biglovemom
20. aug 2024

Nie,choroby sposobuju virusi a bakterie…. Nic ine😀

marcellka32
20. aug 2024

Tak na mňa to vplýva...mám okolo seba bublinu pol metra a do nej nikoho nevpustim, resp.vsetko sa odrazí od tej steny...psychika robí veľa, všetko je v hlave, chorá som nebola ani sa nepamätám

cimage
20. aug 2024

Su ludia, ktori ta energeticky oslabia, tzv upiri a potom je clovek nachylny na choroby. Lahsie ho tie virusy a bakterie prevalcuju.

bloger
20. aug 2024

@rebi789 Nemyslím si skôr to súvisí so stresom. Práve ten je potom spúšťačom mnohých chorôb. Ten však môže byť spôsobený tým, že som s niekým v dlhodobom konflikte. Teda s časti to súvisí.

barbora854
20. aug 2024

😂🤦🏻‍♀️och môj boze
A veríš tomu že miesto hviezdy na oblohe svieti dron ktorý tá pozoruje ?😂😂😂😂😂😂ludia už fakt nemajú čo robiť