Nedostala som menzes

pokladik5
17. júl 2013

ahojte, 9,marca som porodila , po sestonedelke som mala take len spinenie , ale uz nemam svoje dni , ako to je mozne ? stretli ste s a stim , plne kojim . pocula som ze to nemusi mat zena .. u dr som este nebola lebo sa knemu neviem dostat kedze kojim a dcerku nemam komu nehat a k dr mi je to snou blbe ist .. dakujem za odpovede zo skusenostami .

ren76
17. júl 2013

Ahoj. Ja som pri prvej dcére tiež plne kojila 13 mesiacov a prvý menzes som dostala až po pol roku... 😉

alex02
17. júl 2013

ahoj,ja som porodila v januari,po sestonedeli,som tiez nemala menzes a este stale ani nemam,citala som ze ked mamina
koji je to v poriadku,zle je az ked prejde nejaka doba od kedy vobec nekojis a stale nemas menzes, az vtedy je potrebne vyhladat lekara

fidoorkaa
17. júl 2013

Ked kojis tak to je normalne ak znizis potom krmenie najcastejsie sa stava ked pridu prikrmy mozes dostat menzes a moze sa trosku zmenit aj chut mliecka co niektore deti potom par dni odmietaju.

ivanakir
17. júl 2013

bud rada, ja som dostala pri prvom synovi po 7 tyzd od porodu a pri druhom o 8 tyzd. obaja boli strasne nervozni, ked som mala svoje dni, kedze som dlho kojila...neries, urcite raz pridu....uzi si dni bez vlozkovania 😉

salonka9
17. júl 2013

u každej je to individuálne. ja som dostala pri prvom až v 11 mes. (1 mesiac po odstavení od kojenia), druhého až v 1,5 roku (tiež mesiac po odstavení), no a pri treťom synovi som 1 rok aj 10 mesiacov (kojiť som prestala v 23 mes.)

pokladik5
autor
8. aug 2013

@ren76
@alex02
@fidoorkaa
@ivanakir
@salonka9 tak ako som pisala ze som tu mrsinu nedostala o par dni na tos aj mala, noo sice slabe a necely tyzden , este znamej som to vravela lebo nam doniesla tampony a tak a dva dni potom uz aj bolo .. ale malinka nebola nejak nervozna, co som rada.

loxa
8. aug 2013

@pokladik5 ja uz nemam menzes 2roky aj 9 mesiacov aj s tehotenstvom ak ta to potesi 😀 ale mam 2 deti rok po sebe, takze to je ine..Ale maly ma teraz 10 mesiacov a tiez este nemam menzes..Ale uz rozmyslam ci niekde nieje porucha😀

pokladik5
autor
8. aug 2013

@loxa tak to ano , mne to aj chybalo , porode som nekojila a dostala som hned po sestonedelke . toto ma trosku prekvapilo , aj to ze som hned nedostala aj to ze som to dostala .