Ahojte žienky, máte niektorá skúsenosť s tým, že vám neprišla sms s termínom 2.dávky očkovania? 🙂 mne neprišla, ale čítala som dnes na fb MZ SR, že ak nepríde sms mám automaticky prísť 28 dní od podania 1. Bojím sa, že tým, že mi neprišla sms, mi vakcínu neodložia. Skúšala som volať do nemocnice, kde ma očkovali, tam mi na očkovacom centre nikto nedvihal a to iste na číslo uvedené na korona gov.
Ktorá vakcína? pfizer?
Tiež čakáme na SMS pre otca a nechodí nám.
Mne prisla sms presne s terminom na 28den,no po par dnoch mi ho zmenili,posunuli o 5dni.
Ale jeden pan predomnou hovoril,ze mu nic neprisl,tak ze prisiel na 28den a normalne ho zaockovali.
@tamkaa21 počítaj s tým že na ten 28deň treba ísť na preočkovanie....mne tiež neprišiel termín, písala som do nemocnice mi napísali že ak by mi neprišla sms treba normálne na ten 28deň prísť, sms mi prišla večer pred tý 28dňom😉keďže som už vedela že na ten 28deň ma preočkujú, len som sa zariadila na určený čas ktorý mi poslali...
@hettinka no ja som mamu zapísala do 2nemocníc ako náhradníka hneď ako povedali že možno registrovať náhradníkov....v tej 1 z nemocníc sa len volalo a oni zapísali do zoznamu náhradníkov tam mi pani hned aj povedala že majú stovky náhradníkov že ju síce zapíše ale ak otvoria jej skupinu treba ju tam zapísať lebo v zozname majú stovky ľudí a denne nepríde len pár ľudí....
Áno, nám do roboty prišla polovici SMS a polovici nie, ale po 28 dňoch jednoducho išiel každý, či s SMS alebo bez. A bez problémov.
@tamkaa21 je to tak na 28.den treba ísť tam kde ste boli na prvej dávke a pichnú vám. Bez problémov. Tiež sme to riešili