Nedokazem zjest ziadne ovocie, uplne sa mi vsetko hnusi,ked si len k ustam prilozim hned ma napne.. trva to uz dlhodobo...
zeleninu zjem, ale aj to len nejake druhy nie vsetku.. predtym som takyto problem nemala...
vitaminy doplnam umelou formou
mate niekto rovnaky problem? ako ho riesite?
Stalo sa mi to po chorobe a nakoniec som to vyriešila tak, že som si začala robiť smoothie, do ktorého dám aj ovocie, ktoré by som normálne nikdy surové nezjedla. Pridávam trochu škorice, trochu kokosového jogurtu a aspoň to dostanem do seba.
"Predtým" pred čím? Zas ovocie nie je úplne nevyhnutné pre život, nenútila by som to, možno po čase to prejde
Ja som robila kedysi aupair a v rodine bol chlapec kt neznášal takto aj zeleninu nielen ovocie... V surovom stave, vo varením problém nebol... Keďže sme sa rozišli v dobrom tak sme sa navštevovali ešte dlhé roky teraz je chlapec už mladý muž, ovocie nezje žiadne a zo zeleniny zje surovú mrkvu a zelený šalát...
Ovocie nie je pre život nevyhnutné... A ako sama píšeš zo zeleninou teda niekt problém nemáš... Tak by som to nejako neriešila, pripadne skúšala pomalých kúskov pridávať do niecoho, alebo skúsiť inú formu napr rozmixovat, odstaviť, podusit
tak to nejedz a mas po probleme, nikde nie je napisane ze sa nieco "musi " jest
Si dospela zenska, ak ti to nechuti az tak, ze ta z toho napina, tak to nejedz...Hypnoza by mozno pomohla 🤔
keď ti niečo nechutí tak to nejedz, ja sa tiež nenútim do niektorých vecí, veď keď raz mi to neni po chuti, tak načo si robiť zle?
Je to v poriadku väčšina ovocia dnes ma len veľa cukru a tim padom sa vstrebava glukóza nie vitaminy a niektore zeleniny sú problemove na čreva a trávenie
Však tak jedz iba zeleninu,to je jedno,zelenina je ešte lepšia
Skúsiť do jugurtu nakrájať na male kúsky alebo rozmixovat/odstaviť ako džús si neskúšala?