Ahoj idem si pre radu , pomoc . Som zúfalá 😔 nedokážem spat . Vyslovene som celú noc hore a nedokážem tak viac existovať. Prosím poraďte mi niečo overené na spánok niečo silnejšie . Mala som aj nejaké cbd ale asi slabé. Budem vám veľmi vďačná keď mi pomôžete
@lenka77lenka nuz, ze by psychiater?
Cim dalej to nechas zajst, tym horsie budu nasledky nespavosti....
Ja spim na liekoch uz 6 mesiacov... Ale inak by som nespala. Dnes mi nezabrala polka, tak som zaspala ledva o druhej... Ale to je vynimocne. Verim, ze raz sa mi to upravi, prvotnw priciny uz mam "skoro" vyriesene
@derdia umne je problém ze som dlhodobo v strese . Brala som aj ja lieky asi dva mesiace Potom bolo všetko ôk no teraz sa to zasa vracia
@lenka77lenka ak ti nepomáhajú voľnopredajné lieky tak smer psychiater ide o depresiu a treba ti AD Trittico na spanie. Ak to nebudeš riešiť, tak sa môže stať, že dlhodobým nespaním sa môžeš zrútiť. To nie je sranda. Treba riešiť aj dôvod stresu.
@lenka77lenka Treba vypnúť tzv "modré svetlo" tv , wifi a všetky elektroniku radšej knihu pred spaním. Veľa aktivít cez deň zamestnať telo aj myseľ dobrý čaj ktorý podporuje spánok napríklad medovka... Dať si kúpeľ relaxačný,nestresovat (mať utriedene myšlienky v hlave) vyvetrať pred spaním.Ziadne chemické lieky nepomôžu
Mne pomohlo toto https://fatrahemp.sk/produkt/cbn-cbd-olej-10-sp...
@lenka77lenka co je pricinou tvojej nespavosti? Stres? Zo skoly, z prace? Posnaz sa vyriesit si ho vnutorne, inak do seba budes davat lieky dlhodobo a trapit sa.