Nedokážem spať

lenka77lenka
6. jún 2023

Ahoj idem si pre radu , pomoc . Som zúfalá 😔 nedokážem spat . Vyslovene som celú noc hore a nedokážem tak viac existovať. Prosím poraďte mi niečo overené na spánok niečo silnejšie . Mala som aj nejaké cbd ale asi slabé. Budem vám veľmi vďačná keď mi pomôžete

hankab
6. jún 2023

@lenka77lenka co je pricinou tvojej nespavosti? Stres? Zo skoly, z prace? Posnaz sa vyriesit si ho vnutorne, inak do seba budes davat lieky dlhodobo a trapit sa.

derdia
6. jún 2023

@lenka77lenka nuz, ze by psychiater?
Cim dalej to nechas zajst, tym horsie budu nasledky nespavosti....
Ja spim na liekoch uz 6 mesiacov... Ale inak by som nespala. Dnes mi nezabrala polka, tak som zaspala ledva o druhej... Ale to je vynimocne. Verim, ze raz sa mi to upravi, prvotnw priciny uz mam "skoro" vyriesene

lenka77lenka
autor
6. jún 2023

@derdia umne je problém ze som dlhodobo v strese . Brala som aj ja lieky asi dva mesiace Potom bolo všetko ôk no teraz sa to zasa vracia

3009
6. jún 2023

@lenka77lenka ak ti nepomáhajú voľnopredajné lieky tak smer psychiater ide o depresiu a treba ti AD Trittico na spanie. Ak to nebudeš riešiť, tak sa môže stať, že dlhodobým nespaním sa môžeš zrútiť. To nie je sranda. Treba riešiť aj dôvod stresu.

zuzanna33
6. jún 2023

@lenka77lenka Treba vypnúť tzv "modré svetlo" tv , wifi a všetky elektroniku radšej knihu pred spaním. Veľa aktivít cez deň zamestnať telo aj myseľ dobrý čaj ktorý podporuje spánok napríklad medovka... Dať si kúpeľ relaxačný,nestresovat (mať utriedene myšlienky v hlave) vyvetrať pred spaním.Ziadne chemické lieky nepomôžu