Ahojte, mam taky problém ze sa mi nedá pribrať. Z 53 kilo som schudla na 44 kilo. Trápila som sa za každú hlúposť. Plakala som každý deň, nemala som chuť na jedlo. Konečne som počas týchto sviatkov pribrala aspoň na 47 kilo, no keď sa odvážim večer mam zase 45. Ja už nechápem čo sa to deje. Samozrejme ze mam niekedy stresové situácie ale tomu sa nikdy nikto nevyhne. Keď som mala depresie nedávala som možno jeden chleba za celý deň. Teraz jedávam 5krat viac ako to co pred tým. Viete mi poradiť nejaké lieky alebo vitamíny. Co pomohlo vám?
aj ja som bola taka 45kg a nic viac len v tehu som pribrala na 50kg. zmenilo sa to ked som vybrala aso 50x nutridrinkov a menej stresu a vek ( po 40tke) mam 60kg 😍
nepotesim ta, ja mam uplne opacny problem... len prejdem vedla stanku s langosmi a uz mam o 2 kila viac... ja aj keby som tyzden nejedla, tak proste neschudnem... to samozrejme nedokazem...zacne ma boliet hlava a skoncila som.
@katkaseiner Ja toto co ty. Ked prejdem na zdravu stravu, tak ma boli hlava, nevladzem...musim sa normalne najest 😃 Ked som chodila behat, tak som ani deko neschudla, aj ked kondicku som super nabrala a na vahe ani gram dole, pribrala som aj z vody a paradoxne pocas tehotenstva som malicko pribrala a po porode mam menej ako pred 🙈 Nechapem, ako to telo funguje..
A autorke: skus tie nutridrinky, co boli aj vyssie spominane. Znamy ich tiez bral a pomohli 🙂
Mas vysetrenu stitnu zlazu, odbery krvy? Priberies jedine kalorickym nadbytkom... T.j. ked tvojmu telu nestaci napr 1 rozkok na ranajky tak daj 2, ked nestaci "obycajna" Porcia jedla napr s 1 reznom daj si 2 jednoducho malo jes alebo mas zdravotny problem a potrebujes lieky. Mozes jest aj 10x denne ale ked to budú trpazlicie porcie a budes mat stale viac vydaju kalorii tak budes chudnut. Napriklad ja dlhe roky kem obed aj veceru varenu - obed 2-3chodovy, vecera 1 chod, ranajky nejake pecivo sladke alebo toast, kasu... Na desiatu, olovrant, 2.veceru Bud nieco sladke alebo ovocie alebo nejaky mensi salat, oriesky... A mam 55kg pri vyske 168cm. Ini mozno by mali 2x taku vahu ale vzhladom na moj vydaj a metabolizus u mna je to udrziavacia a aj ked sa Snazim zdravo jest tak si obcas dam aj fast-food, pizzu, chipsy...
@surama ďakujem za radu. Vyskúšam
@mamina0078 áno na vyšetreniach som bola. Všetko je v poriadku.
Tak zvys porcie jedla cez sviatky pravdepodobne si mala menej pohybu a vyssi prijem kalorii a vidis hned si pribrala 2kg a po sviatkoch si pravdepodobne zase zacala menej jest alebo si zvysila pohyb tak si schudla.
Asi ti nepomôžem celý život som chudá.. Na priberanie nepomahalo nič jedine co som nevyskusala je cvičiť.. Jest a piť sladené nápoje môžeš skúsiť ale skôr si tým viac ublížis ako pomôžeš.. Inak som aj ja takto skúšala a teda ani len kilo hore a teda za deň som nevypila ani len pohár vody vkuse som sa len colou nalievala.. V prvom tehotenstve som pribrala 23kg po pôrode na mne nič neostalo pri druhom som si strážila co zjem a pijem kvôli tehotenskej cukrovke a pribrala som 13kg tiež mi nič neostalo.. Som 2 mesiace po pôrode a moja váha je 50kg..No nič keď bude mala väčšia vyskúšam ešte to cvicenie
Kup si gainer, najlepsi Mutant mass -
my sme to brali s priatelom ked sme chceli pribrat( v ramci posilnovania).
Nahradza to 1 hlavne jedlo, jedna davka ma vyse 1000kcal.
Nam to pomohlo.
@modraslamka dakujem vyskúšam
Ahoj ja som mala tiež hrozny problém snazila som jesť aj keď mi skoro nič nechutilo . A nakoniec som sa poradila s lekárom vypísal mi floraliv fľaštičky obsahuje b12 .. mala som viac chuti do jedla a konečne som začala aj priberať 😊
@roobett prepacte no radit pit menej tekutin nie je najlepsi napad ...pit cistu nesladenu vodu je zaklad zdravia...
Ja mozem zjest slona kazdy den a nepriberiem...proste je to tak....obzrite sa po svojej rodine ako je ona na tom s figurou...dedicnost je v tom velka....a urcite ak chcete pribrat nezacnite jest nezdravo a vela sladke ...treba aj zhresit a dat sinezdrave jedla no nezabudajte na zdravie vodu ovocie zeleninu...skuste oslovit vyzivoveho poradcu on vas navedie..v lekarni si viete kupit kupit lieky na chut do jedla...hlavne musite vy sama byt spokojna sama so sebou a nehladiet na vahu...skuste si najst nejaku znamu osobnost ktora je tiez stihla a pozrite ako jej to svadci...skuste sa potesit niecim napriklad natocte si vlasy...nahodte make up....hladte na seba ako na najkrajsiu zenu na svete...
Pripnem sa lebo môj syn to isté. Moze jest co chce a nepriberie.