Ahojte, už dlhšiu dobu mam problém s dýchaním resp. mam stále potrebu zhlboka sa nadychovať a nie vždy sa mi to hneď podarí, potom mám pocit nedostatku kyslíka. Mam za sebou rôzne vyšetrenia- hemoglobín v poriadku, železo som mala trochu znížené , užívam ho už asi 3 týždne a žiadna zmena, pľúcne vyšetrenie, spirometria,alergie…v poriadku, astma to tiež nie je. Doktorka usúdila, že to je neurologického pôvodu no mne sa tomu nejak nechce veriť, keďže žiadny stres nepociťujem, a deje sa to aj v situáciách, kedy som v pokoji ..dala mi aj nejaké lieky na ukľudnenie ale takisto bez výsledku. Veľa krát potrebujem zmeniť polohu alebo sa predkloniť aby sa mi dalo nadýchnuť , preto si myslím že to môže byt aj od chrbtice. Stretli ste sa niekedy s niečím podobným ak áno čo vám pomohlo? Ak by to bolo naozaj od chrbtice poznáte nejakého dobrého maséra, najlepšie BB a okolie keďže tu študujem. Ďakujem
Ešte mi napadlo chod k neurológovi nech ti pozrie chrbticu, pripadne ťa pošle na magnetickú alebo CT-čko. Nech potom vieš povedať masérovi čo je vo veci. Ja som mala trebárs posunutú platničku 🙂
urcite to CT-čko 🙂
moye byt chrbtica alebo tetania
Ahoj. Určite to máš z chrbta, tiež som si tým prešla. Ale miesto maséra by som ti skôr odporučila nejakého veľmi dobrého Fyzioterapeuta a Chiropraktika, tí ti pomôžu.
Moze byt aj chrbtica. Zvyknem si vtedy otvorit okno, lahnut a vylozit nohy. Mam daledy stavy, ze sa mi nechce dychat - totalny utlm. Maserku mozte skusit v usvite - sportova maserka michaela, da sa objednat cez net. Ked ma chyti do parady, tak mam 2 dni svalovku, ale potom par tyzdnov dobre😂.
Veď to,že Dr. usúdila,že treba neurológa,nesúvisí predsa so stresom,ale možno práve s chrbticou.
Môže to byt určite od chrbtice mne sa to tiež stáva, vyskúšaj nájsť dobrého maséra/ fyzioterapeuta
Ahoj tak ja osobne keď som mala problém s chrbtom taktiež sa mi horšie dýchalo. Takže určite by som išla k masérovi. Z tvojho okolia niesom takže konkrétne ti neviem poradiť. Hádam sa ti čím skôr polepší