Ahojte, mal prosím niekto alebo počuli ste už o tom aby znecitlivelo stehno pri lezani na chrbte a jednom boku? Pri zmene polohy ta necitlivost prejde. Teplo a chlad počas necitlivosti cítim. To stehno ma aj pali. Čakám na vyšetrenie, len som sa chcela opýtať či niekto niečo podobné nezažil a z čoho to pramenilo. Ďakujem vám za odpovede.
tak budes mat asi nieco zaseknute :/ pockaj na vysetrenia sama uvidis co ti povedia
najcastejsie to sposobuje vyskoce s platnicka tlaciaca na koren nervu - miechy, ak teda bolest v nohe suvisi s bolestou chrbta
mne lekárka povedala, že je tam tlak na nerv, bola som aj na magnetickej cca pred 10 rokmi a stále to sem tam bolí, potom si zacvičím a hlavne nájdem v noci správnu polohu, aby nebolelo. Boli vtedy, keď tlačí platnička na nerv
ahoj už mam MRI, musí to posúdiť ešte neurológ, tam idem 9.9. tak uvidíme
ahoj , niečo podobné sa stáva aj mne, mám aj silné kŕče do stena a celej nohy, dr. ma poslal na neurológiu a odtiaľ čakám na maagnetickú + rehabilitácie, uvidia, čo vyjde z magnetickej, u neurológa to vyzerá zatiaľ na platničku