Ahojte chcem sa opýtať či ma niekto necitlivosť miesta pod lopatkou. Alebo niekde na chrbáte. Ja si to necítim už 4 rok. A začína ma to stvat.. Lebo mam pocit ze ma boli od toho žalúdok. Vďaka.
@lubkovaandrejka ideš na mri?
Ano, tak snad nieco bude vidno.
@lubkovaandrejka držím palce. Ja tiež čakám na mri pre toto ale aj pre niečo iné
Ja to mam z chrbtice a “nespravneho” cvicenia
Aj ja tebe drzim palce. Kedy to mas?
@taktotedanie ďakujem vám za odpoveď pani. DR.
LEN JA TO MAM AŽ V TAKOM STAVE, ŽE SI TO MIESTO AKOŽE CÍTIM ALE ÚPLNE SLABO A DOSŤ MA BOLI.. A MAM POCIT, ŽE MA BOLI Z NEHO ŽALÚDOK. MÔŽE TO SPOLU SÚVISIEŤ? FAKT NEVIEM SÍCE V AKOM STAVE MAM CHRBTICU ALE ZACHVIĽU TO ZISTÍM. 🤔
@lubkovaandrejka 16.12
Ja mam jedno miesto pri lopatke, opakuje sa to pravidelne, vyrazne sa to zlepsilo rehabilitaciami no tie clovek nema kazdy den cize casom sa to vracia stale
opytaj sa na sono brucha aj. sice mri by mohlo stacit
Tak daj vediet ako si doapdla. Ja mam tri dni po tebe 🙂
pochybujem ze zaludok boli z chrbtice. skor som pocula opacne ked vnutorne organy ako zaludok pankreas vystreluju do krizov.
@bublinka1426 ale vies co, moze byt, mne to jednym casom vystrelovali ako je pankreas, taka tupa bolest ,a na CT brucha vsetko ok.
Ahoj,ano,ja to tak mam, ak budem vediet,od coho to je,tak ti napisem. Bude to tak o 2 tyzdne.