Necitlivosť miesta pod lopatkou

7. dec 2024

Ahojte chcem sa opýtať či ma niekto necitlivosť miesta pod lopatkou. Alebo niekde na chrbáte. Ja si to necítim už 4 rok. A začína ma to stvat.. Lebo mam pocit ze ma boli od toho žalúdok. Vďaka.

lubkovaandrejka
7. dec 2024

Ahoj,ano,ja to tak mam, ak budem vediet,od coho to je,tak ti napisem. Bude to tak o 2 tyzdne.

autor
7. dec 2024

@lubkovaandrejka ideš na mri?

lubkovaandrejka
7. dec 2024

Ano, tak snad nieco bude vidno.

autor
7. dec 2024

@lubkovaandrejka držím palce. Ja tiež čakám na mri pre toto ale aj pre niečo iné

taktotedanie
7. dec 2024

Ja to mam z chrbtice a “nespravneho” cvicenia

lubkovaandrejka
7. dec 2024

Aj ja tebe drzim palce. Kedy to mas?

autor
7. dec 2024

@taktotedanie ďakujem vám za odpoveď pani. DR.
LEN JA TO MAM AŽ V TAKOM STAVE, ŽE SI TO MIESTO AKOŽE CÍTIM ALE ÚPLNE SLABO A DOSŤ MA BOLI.. A MAM POCIT, ŽE MA BOLI Z NEHO ŽALÚDOK. MÔŽE TO SPOLU SÚVISIEŤ? FAKT NEVIEM SÍCE V AKOM STAVE MAM CHRBTICU ALE ZACHVIĽU TO ZISTÍM. 🤔

autor
7. dec 2024
taktotedanie
7. dec 2024

Ja mam jedno miesto pri lopatke, opakuje sa to pravidelne, vyrazne sa to zlepsilo rehabilitaciami no tie clovek nema kazdy den cize casom sa to vracia stale

bublinka1426
7. dec 2024

opytaj sa na sono brucha aj. sice mri by mohlo stacit

lubkovaandrejka
8. dec 2024

Tak daj vediet ako si doapdla. Ja mam tri dni po tebe 🙂

bublinka1426
8. dec 2024

pochybujem ze zaludok boli z chrbtice. skor som pocula opacne ked vnutorne organy ako zaludok pankreas vystreluju do krizov.

lubkovaandrejka
8. dec 2024

@bublinka1426 ale vies co, moze byt, mne to jednym casom vystrelovali ako je pankreas, taka tupa bolest ,a na CT brucha vsetko ok.