Necitlivé nohy

nkvnc
30. okt 2022

Ahojte chcem sa vás opýtať či sa to nestalo niekomu z vás.. mám malého 6 mesačného syna a samozrejme v noci keď sa zobudí s plačom tak vždy vyletim z postele ale poslednú noc keď som sa postavila tak ma hneď vrátilo si sadnúť.. lýtka a chodidlá som si vôbec necítila ako keby som ich nemala a trvalo to asi 2-3 minúty .. počas tých minút som sa snažila znova vstať a pomaličky to mizlo už som si cítila pravú nohu ale mala som ju ako keby z gumy..priatel sa zľakol hneď co mi je ale myslím si ze to nie je nič tak sa len chcem opýtať či sa to už niekomu stalo a co to môže byť

roja01
30. okt 2022

Mozno nedokrvenie pri zlom krvnom obehu. Je treba vyhladat, ktore byliny pomahaju zlepsit krvny obeh.

mikadooo
30. okt 2022

@nkvnc môže byť to nedokrvenie, že si nejak blbo ležala. Uvidíš, či sa to bude opakovať. Ak áno, šla by som normálne za doktorom, asi ti odporučí niečo voľnopredajné, ale možno si ťa predtým pre istotu preklepne nejakými vyšetreniami. Ale je dosť možné, že to bola jednorazová záležitosť z dôvodu nejakej blbej polohy pri spaní.