Necítim hlad - pocit plnosti po jedle

30. apr 2024

Zvláštne že už niekoľko dni jem len ze sa to ma a bojim sa už viac schudnúť. No inak necítim ani hlad s keď zjem len trochu cítim sa úplne na prasknutie plna a nafúknutá som.
Predtým som normálne jedla stále , aj som mala chuť a vládala som a zrazu takáto zmena 🤔

autor
30. apr 2024

Akoze hlava by mi aj jedla , no ked si dam myslim že prasknem, boli má brucho

janikk54
30. apr 2024

akoze sa citis strasne plna aj ked si das len troska niecoho? spravne to chapem?
no nieco s travenim asi mat nebudes, na ziadnom vysetreni si este doteraz nebola?

autor
30. apr 2024

@janikk54 áno dala som si menšiu porciu obedu a už ležím a nevladzem a boli má brucho a mám ho nafúknuté strašne a pachuť v ústach ..

221girl
30. apr 2024

ja tak žijem stále 😂 podla mňa je to proste tým, že som malo jedávala... stiahnutý žalúdok... keď mi chýba energia mám stále chuť len na čokoládu...

ami134
30. apr 2024

Neviem co je pricinou pachute v ustach, ale to nafuknute brucho moze byt napr intolerancia (obvykle na laktozu, lepok), ta to mava v priznakoch. Ale neviem to samozrejme s istotou povedat, radsej sa skus asi lekara spytat. Ja som inak na tom podobne s bruchom a zistili mi intoleranciu na lepok ale zatial sa mi nepolepsilo...

autor
30. apr 2024

@ami134 ja mám Celiakiu , diétu dodrziavam a aj bezmliecnu

rozculena
30. apr 2024

toto už je tretia téma za dva dni,si myslíš,že keď založíš denne dve témy tak ti bude lepšie??