Zvláštne že už niekoľko dni jem len ze sa to ma a bojim sa už viac schudnúť. No inak necítim ani hlad s keď zjem len trochu cítim sa úplne na prasknutie plna a nafúknutá som.
Predtým som normálne jedla stále , aj som mala chuť a vládala som a zrazu takáto zmena 🤔
akoze sa citis strasne plna aj ked si das len troska niecoho? spravne to chapem?
no nieco s travenim asi mat nebudes, na ziadnom vysetreni si este doteraz nebola?
@janikk54 áno dala som si menšiu porciu obedu a už ležím a nevladzem a boli má brucho a mám ho nafúknuté strašne a pachuť v ústach ..
ja tak žijem stále 😂 podla mňa je to proste tým, že som malo jedávala... stiahnutý žalúdok... keď mi chýba energia mám stále chuť len na čokoládu...
Neviem co je pricinou pachute v ustach, ale to nafuknute brucho moze byt napr intolerancia (obvykle na laktozu, lepok), ta to mava v priznakoch. Ale neviem to samozrejme s istotou povedat, radsej sa skus asi lekara spytat. Ja som inak na tom podobne s bruchom a zistili mi intoleranciu na lepok ale zatial sa mi nepolepsilo...
@ami134 ja mám Celiakiu , diétu dodrziavam a aj bezmliecnu
toto už je tretia téma za dva dni,si myslíš,že keď založíš denne dve témy tak ti bude lepšie??
Akoze hlava by mi aj jedla , no ked si dam myslim že prasknem, boli má brucho