ahojte viem ze to je asi trosku nechapave ale sem s tym…bola som v piatok na diskoteke a zapacil sa mi jeden chalan a odvtedy ako by mi preplo a prestalo chutit jest , zjem jednu malu porciu hlavneho jedla aj to ledva..v piatok som naposledy jedla na obed a odvtedy doteraz 2 razy…vobec mi nechuti jest a chcem sa aj prinutit ale nejde to…je to z toho “poblaznenia” ?
Moze byt, tiez som to tak mala, nedokazala som nic jest, nemala chut, potrebu, motyle v bruchu skoro nonstop, hlava bola uplne inde 😄 Robil mimo, chodil domov malo, takze na prve stretnutie potom som cakala skoro dva tyzdne, na druhe po prvom zase tyzden. Medzitym sme sa nevideli. Soc. siete neboli. Netusila som, kam to bude spiet a ci z toho vobec nieco bude. Ked to po tomto zoznaneni a naslednom dalsom stretnuti zacalo to ist smerom, ktory som si velmi priala, tak sa to upravilo a jedla som normalne. Zacala som vtedy behavat, vela cvicit, nech zamestnam hlavu.
@andrea78 ano presne tak !! Ja ho proste neviem dostat z hlavy a ked aj nieco robim furt na to myslim ako sme tam boli a spolu sa zabavali ale nastastie mi dal kontakt takze o par dni sa vidime…aspon niekto ma v tomto vie pochopit a nikdy sa mi toto nestalo , musel nejako na mna specialne zaposobit 😄.
@cawes dakujem , aspon , ze nie som jedina .
Drzim palce, nech to dopadne ako si zelas😉
@andrea78 dakujem velmi za mily komentar!!!🥰
Ano je aj ja to tak mam