Ahojte žienky chcela by som vás poprosiť o radu, som dva týždne po pôrode, kojím ale vôbec mi nechutí jest, odkedy som sa vrátila domov z pôrodnice najem sa ráno a potom už nejem iba pijem(hroznove šťavy a tak) keď som s malým bola prvýkrát vonku s kočíkom prešla polku dediny a skoro som odpadla, ja chcem jest lebo viem že mi to ubližuje a potom strácam mlieko, doma to počúvam z každej strany a keď nejem potom som unavená a nervózna,skúste mi prosím poradiť ☹️☹️bojím sa o svoje zdravie
@romcix213
Daj si to v hlave dokopy. To nemyslím v zlom.
Nemusíš jesť len to, "čo by si mala". Normálne naďalej jedz čo ti chutí okrem nejakej extra exotiky. Takto si len koleduješ o problémy..nemyslím len stratu mlieka.
Možno máš málo železa (nerobili ti testy?). A z vody sa mlieko nerobí...ani z piva...ani zo zapraženej polievky. Potrebuješ normálne jedlo
hroznové šťavy sú dosť sladké....skús obmedziť, alebo rozriediť vodou...
@deti95060810 mne je z čistej vody zle, napína ma z nej preto pijem skôr sladšie vody ale magnezko alebo vitamín C šumivy
ja som jedla 5 krát denne -ale že poriadne - ráno 5 rožkov a 2 horálky a aj tak som dosť chudla...Neviem si predstaviť nejesť a kojiť...určite riešiť s lekárom...
@deti95060810 ja sa najem ráno a potom celý deň nič
@pribinak neužívam ale musím si kúpiť železo, jem cviklu, čučoriedky a tak ale obed a tak vôbec... odpadla som skoro na úrade ked sme boli vybaviť rodný list a na prechádzke takisto, keby nemam maminu pri sebe, netuším ako to zvládnem
@nika3136 viem ale vôbec sa neviem donútiť do seba dostať viac krát za deň jedlo, alebo teply obed, sú dni kedy si dám ráno banán alebo niečo takéto ale potom už vobec
To železo chyba určite stále. Nie kedy lieky trebrat fakt dlho. Takže kúpiť sú lieky a začať pomalicky jest.
Daj si spravit rozbor krvi ci nie si anemicka. Vtedy nechuti jest.