Nechutenstvo jesť ráno

5. nov 2024

Prosím vás čo mám robiť s tým, keď ráno vstanem strašne hladná, ale pri raňajkovaní ma strašne napína ale to iba keď idem do školy a ranajkujem okolo 6hod.. Lebo cez víkend je to v pohode, keď jem neskôr no cez týždeň fakt neviem co s tým a bez raňajok byt nemôžem lebo som potom skoro hladná a počas dňa sa potom necítim dobre. A v skole som v strese tak tam to do mňa tiež veľmi nejde.

nikol789
5. nov 2024

Ja ráno či je týždeň či víkend nedokážem nič zjesť okrem ovsenej kaši,ružovej….
Mne to robí dobre na žalúdok že to je teple

deti95060810
5. nov 2024

prečo ješ ak ti nechutí.... ja s tým mám problémy roky a jesť začínam bežne keď druhý už pomaly obedujú....
je zbytočné jesť keď ti je zle.

pribinak
5. nov 2024

V škole počas prestávky sa najesť nemôžeš?
Veď decka čo majú ráno pomaly start tak to riešia jedením cez prestávku

vikusjk
5. nov 2024

Ranajkujes o siestej - to znamena, ze mas cca dve hodiny, kym ti zacne skola. Neda sa ti posunut ranajkovanie na neskor? Po ceste, alebo az v skole, ak dojdes napriklad o pol 8 a najes sa az tam? Pred prvou hodinou hadam nie si v takom strese hned, ved to by ani nebolo zdrave sa takto stresovat pre skolu.

taktotedanie
5. nov 2024

Normalne, vela ludom nechuti hned z rana, niekto nemoze jest ked si rano umyje zuby ci vyplachne ustnou vodou
Ranajkuj neskor

h2
5. nov 2024

Tak ja neviem. Čo je pre teba horšie, byť hladná, alebo aby ti bolo zle? Vybrala by som si menšie zlo.
Ja osobne nemôžem jesť ráno skôr, ako o nejakej cca 9, niekedy mám prvé jedlo dňa až na obed. Riaď sa svojimi pocitmi.

minenkak
5. nov 2024

Fuj ráno jesť,to fakt? Prečo to robíš,keď s tým máš problém

cukroska
5. nov 2024

Ja som ráno neranajkovala celý život. Teda pred školu a pred robotou nikdy .Keď som doma áno. Ake zasa za mlada som nejako extra jedlo neriešila. A keď som bola hladná hoc aj na tajnáša pod lavicou keď som bola už na strednej ,alebo v práci keď nebol čas na prestávku.🤣