Nechuť k jedlu

13. jún 2021

Poradite mi aby som mala chut k jedlu .. nechuti mi velmi jest a jem velmi male porcie ako dievcatko pri tom mam 27 rokov. Som velmi chudulinka a chcela by som pribrat. Co mi poradite

arivederda
13. jún 2021

Ze by som ti kľudne dala mojich 5 kíl 🤣 aj jedna kamoška to ma a zistili jej ze sa jej nejaký hormón poriadne neprodukuje ci také čosi 🤷‍♀️ možno zájsť k doktorovi? Možno aj štítna žľaza to môže byť. Na jednej strane ta chápem a na druhej by som to brala lebo mne niekedy chuti až moc 🤣

siska53
13. jún 2021

Krv mas ok? S dr.si to riesila? Su nejake nutridrinky a pod. Hlavne treba ist k dr.
A to mas nieco nove, ze si nejak schudla ci to stale?

autor
13. jún 2021

@siska53 vsetke vysledky su ok som od mala taka chuda stihla lenze uz mam dve deti apribrat by som chcela lebo vyzeram ako 15rocne dievcatko .. 😐 stale mam tu istu vahu ani kilo hore ani kilo dole musim si kupovat dievcenske oblecenie lebo s mi je siroke

siska53
13. jún 2021

A kolko merias a vazis?? Ak to nie je tajne.. ja si tiez kupujem v detskom.. 😁
Potom.sa uz len poradit a snazit sa viac jest...inak to asi nepojde.

lindous
13. jún 2021

Mám to veľmi podobné ako ty, váha sa mi roky rokúce držala rovnaká, pribrať neexistovalo, postava ako dievčatko a všetky výsledky v poriadku ... s apetítom pomohol aktívnejší životný štýl a viac pohybu - vyšší výdaj si pýtal vyšší príjem a ku tomu posilka, nebáť sa váh, zadok a stehná sa dajú poctivým cvičením a dostatkom bielkovín vymakať aj o pár cm na obvod 🙂 teraz, keď som bola dlho doma a celý deň prakticky nič moc nerobila, by človek čakal, že priberie, ale nemala som vôbec chuť do jedla a zase som pochudla ...

didi2102
13. jún 2021

Ja som po kým som neotehotnela bola hrooozne chuducka,umocnovalo to že som mala úzke ramena a žiadne prsia,mala som 25 a mysleli si že som prváčka na strednej a obliekala som sa v detskom oddelení 😄😄😄 po pôrode sa celá postava zmenila 🙄🙆😄 už len spomínam inak mám 31 čiže nebolo to tak dávno,netráp sa

autor
13. jún 2021

@siska53 mam lem 38 kg a 165 cm 😐😐😐 a ty

autor
13. jún 2021

@didi2102 ja mam dve deticky takze tehotenstvo nepomohlo mala som len brusko vaha par kil isla nahor no potom to iste ta ista vaha ako keby som ani neporodila 😊

autor
13. jún 2021

@lindous ked cvicis tak sa chudne ci opak??

siska53
13. jún 2021

Tak to mas strasne malinko!

Ja mam 155 a 41-42 kil, obcas sa to prederie vyssie, tak na 42,5 najviac. Ale aj tak mi hovoria, ze som dost chuda.. ja tu vahu mam roky.. samozrejme pri tehu som pribrala 17 a 12 kg, mam dve deti.
Ale mne jest chuti, jedine ak ma chyti gastritida ci co to je, tak par dni dieta, ale dlho to nevydrzim, lebo prosto tie diety ja nemusim.. ja jem normalne, kludne aj v noci sladke ci dakedy k telke slane..

Ale teda..neviem si predstavit, ako vyzeras pri 38 kg a tej vyske, ked uz mne hovoria, ze som dost chuda..
To urcite ries.. nejak .ide o to, ze ti nechuti jest, tu nechut treba riesit.. je dobre, ze chces.

autor
13. jún 2021

@siska53 brala som vselijake vitaminy, lieky, injekcie b12 atd ale nic nepomohlo . Tak uz neviem co dalej

siska53
13. jún 2021

A take tie nutridrinky? Aj tie si skusala? Inak neviem..len sa asi premahat a nutit sa jest viac...

grundia
13. jún 2021

Autorka...ale pri cvičení naberáš svalstvo. Možno by si tak pribrala

siska53
13. jún 2021

@grundia no ..ale mala by mat aj zostaveny jedalnicek. Chodila som do posilky pod dohladom trenera a napr.mne to nepomohlo.. nikdy mu cvicenie nepomohli, ani ked som chodila sama tam , ci pilates, ci bodyforming. Ona potrebuje okrem cvicenia, co urcite treba, aj nastavit spravny jedalnicek a dodrziavat ho.
Moj nazor.

lindous
13. jún 2021

Chudne sa keď si v kalorickom deficite, priberá sa, keď si v kalorickom nadbytku 😊 ak chceš priberať, tak proste musíš viac prijímať ako vydávať, ja som nemala chuť do jedla a práve pohyb a vyšší výdaj mi tú chuť do jedla zlepšil a ľahšie som sa dostala do toho nadbytku, ale jasné že to nemusí fungovať na každého... Tak ako sa radia kalorické tabuľky pri chudnuti, tak ti vedia pomôcť aj pri priberaní 😊

A čo sa týka samotného cvičenia, tak aerobne je dobré na spaľovanie tukov, anaerobne na budovanie svalovej hmoty - čiže naozaj silové cvičenie s váhami vie pomôcť nabrať, ale samozrejme iba ak je v kombinácii s kalorickým nadbytkom a vyváženou stravou s dostatkom všetkých makroživin 😊

A teda ja mam 163cm a 45kg momentálne, začínala som s 41kg, ide to pomaličky ale ide 😊

autor
14. jún 2021

@lindous dakujem za informacie