Nechuť do jedla, únava, vnútorné napätie, točenie hlavy

d_mii
3. dec 2021

Dobrý večer,
za posledné 4 dni nemám absolútne chuť na nič jesť, schudla som za posledné obdobie asi 5kg podľa lekárky. Posledný mesiac mám neskutočne problémy, nesústredenosti, nedokážem sa nič učiť do školy, som stále unavená, mala som aj palpitacie, tachykardia ale nižší tlak. Mame pozit RA na zníženú funkciu štítnej žľazy. Aj mamka aj babka. Robili mi krvné testy, moc a momentálne čakám na výsledky stolice, ktorá je nepravidelná. Mám odporúčanie na akútne vyšetrenie gastro a endokrinologia. TSH hormón z krvi vyšiel ale v norme. Používam Magnerot už 2 tablety denne. Mávam ale neskutočne vnútorne napätie možno aj z toho že neviem čo to môže byt. Tiež mám točenie hlavy. A akoby som posledné dni si nepamätala nejaké veci.

Viete mi povedať svoj názor na to? Pripadne nejaké lieky, ktoré mi pomôžu sa sústrediť a byt kludna kým pôjdem na vyšetrenia keďže sa potrebujem učiť na skúšky a nedokážem to??
Ďakujem za pomoc.

hebba25
3. dec 2021

@d_mii skus aspoň guajacuran z lekárne

luccija
3. dec 2021

@d_mii uzkost

dinka82
7. dec 2021

@luccija ahoj, železo je ok?

d_mii
autor
7. dec 2021

@dinka82 Áno, práveže som mala železa viac čo u mna nebolo doteraz

dinka82
8. dec 2021

@d_mii možno si len v strese, ešte skús aj vit.B...tie by mohli byť aj na nechutenstvo...drž sa, aj som mala niečo podobné, ja som si pomohla fe a mg a B.

cinatit
20. dec 2023

Ahoj, môžem sa opýtať z čoho to bolo? Ja mam momentálne rovnakú situáciu.