Nechuť do jedla a nevoľnosť

domi410
25. mar 2024

Už pomali viac ako 2 mesiace je mi stále nevoľno nemám chut do jedla aj keď som hladná a keď niečo zjem maličké hneď mi je na vracanie schudla som 5kg a na deň zjem možno jednu polievku a rožok to je vsetko nemozem jesť sj keby som chcela ,,,,, bojím sa ísť na gastro mám traumu z minulosti

mata90
25. mar 2024

@domi410 môže to byť helikobakter , mala som to podobné ako ty. Dá sa zistiť zo stolice.

domi410
autor
25. mar 2024

@mata90 bojím sa že musím ísť aj na hadicku,,, naozaj behom mesiaca 5kilo dole ja som v koncoch mám chut na jedla a nemozem do seba dostat

mata90
25. mar 2024

@domi410 tak to najskôr skús cez obvodného , nech zistia zo stolice, ak bude v poriadku ,tak potom smer gastro. Tiež mám traumu z pred 10 rokov. Inak manžel takto chudol,ale aj zvracal, nemohol nič zjesť a zistili pangastritidu - zápal. Mal dlhodobo antibiotiká, dostal sa z toho .

domi410
autor
25. mar 2024

@mata90 dá sa vyšetriť aj inak okrem hadičky ? Ultrazvuk krv alebo tak? Alebo hadicka ale v celkovej anestéze

mata90
25. mar 2024

@domi410 nie ,ultrazvuk neukaze všetko, cez hadičku berú vzorky. Ja mám takúto traumu z kolonoskopie. Áno sú kliniky , kde sa dá urobiť vyšetrenie v celkovej anestéze. Ak budem musieť ,tiež chcem len tak.

vikiiiiiiii33
15. aug 2024

@domi410 dobry den chcela by som sa spytať ako ste dopadli s vysetreniami? Ja mam to iste momentalne a tiez to trva dva mesiace. Dakujem za odpoved 🙏🏼