Nechuť do jedla a bolesť v strede hrudníka

domi410
21. feb 2024

Dobrý vecer dnes som mala horúčky malátnosť nechuť do jedla , no teraz momentalne ma tak silno boli v strede hrudníka pri prehĺtaní či sa napijem vody alebo jem je to hrozná bolesť a bojím sa, silná Bodava bolesť a nemozem poriadne ani rozprávať ,,,, ráno idem k lekárovi ale chcem si to nejak zmierniť pretože mám strach , dakujem

martul
21. feb 2024

@domi410 pohotovosť?
Či radšej sa budeš báť do rána?

domi410
autor
21. feb 2024

@martul pohotovosť je u nás už zatvorená

janinah
21. feb 2024

Volaj 155 resp.112
Myslím to vážne
Keď cigáni si môžu volať.lebo ich bolí zub...a ty vahas a možno máš predinfarktovy stav

martul
21. feb 2024

@domi410 neexistuje, v každej nemocnici je pohotovosť. Keď niekto dostane infarkt alebo si zlomí nohu bude čakať do rána?

maminkadeticiek
21. feb 2024

Ak citis ze je to naozaj vazne volaj si zachranku,na to je.

terina25
21. feb 2024

@domi410 zavolaj 112 ,poradia

domi410
autor
21. feb 2024

@martul lenze sa cítim strašne slabá a fakt to nedám teraz ísť až do mesta , ráno hneď bude otvorená poliklinika oproti mne preto som chcela počkať do rana

martul
21. feb 2024

@domi410 tak ja neviem, no.... radíme ti a ty nič. Keď nevládzeš tak logicky volať sanitku, ja ti neviem, také jednoduché veci....asi ťa to dosť nebolí

jaga18
21. feb 2024

Ja som mala toto isté. Pri rozprávaní, jedení, pití ostrá bolesť v strede hrudníka. U mňa to bolo z chrbtice. Tiež som mala paniku z toho stavu, nikdy predtým sa mi nič podobné nestalo. Musela som šepkať, lebo keď som chcela hlasno hovoriť, tak to neskutočne bolelo.

16zolik16
21. feb 2024

@janinah lebo len cigani si volajú sanitku že ? Tam sa radšej zamyslí nad tým že váš farár znásilnil malé dievča

akyia
21. feb 2024

@16zolik16 prevažnú väčšinu tvoria cigani je to bohuzial tak a povedali mi to viaceri zdravotníci 😀

janinah
22. feb 2024

@16zolik16 ja o voze.ty o koze...
Áno.cigani sú ti.co si volajú sanitky pre somariny.....ako zdravotník viem o tom celkom dosť...ale téma je o inom...ak sa chces hádať.zaloz si svoju diskusiu...ale mňa z toho vynechaj...

moniikka
22. feb 2024

@janinah
aj keď nie som zdravotník, mate pravdu. Len napíšem 2 prípady. Syn si zlomil ruku (obe kosti), samozrejme sami sme šli na chirurgiu. Po nás prišiel rom so sanitkou, lebo si zlomil ruku. Druhýkrát bolesť brucha (taktiež syn 7 ročný) , ale taka ze už sme nevedeli čo robiť nakoľko vyšetrenia boli všetky v poriadku. Opäť sami sa dostavili na pohotovosť. Po nás sanitka s romom presne s takým istým problémom

domi410
autor
22. feb 2024

Bola som u lekára a povedali mi že to mwm pravdepodobne zo žalúdka alebo pažeráka