Dobrý vecer dnes som mala horúčky malátnosť nechuť do jedla , no teraz momentalne ma tak silno boli v strede hrudníka pri prehĺtaní či sa napijem vody alebo jem je to hrozná bolesť a bojím sa, silná Bodava bolesť a nemozem poriadne ani rozprávať ,,,, ráno idem k lekárovi ale chcem si to nejak zmierniť pretože mám strach , dakujem
Volaj 155 resp.112
Myslím to vážne
Keď cigáni si môžu volať.lebo ich bolí zub...a ty vahas a možno máš predinfarktovy stav
Ak citis ze je to naozaj vazne volaj si zachranku,na to je.
Ja som mala toto isté. Pri rozprávaní, jedení, pití ostrá bolesť v strede hrudníka. U mňa to bolo z chrbtice. Tiež som mala paniku z toho stavu, nikdy predtým sa mi nič podobné nestalo. Musela som šepkať, lebo keď som chcela hlasno hovoriť, tak to neskutočne bolelo.
@janinah
aj keď nie som zdravotník, mate pravdu. Len napíšem 2 prípady. Syn si zlomil ruku (obe kosti), samozrejme sami sme šli na chirurgiu. Po nás prišiel rom so sanitkou, lebo si zlomil ruku. Druhýkrát bolesť brucha (taktiež syn 7 ročný) , ale taka ze už sme nevedeli čo robiť nakoľko vyšetrenia boli všetky v poriadku. Opäť sami sa dostavili na pohotovosť. Po nás sanitka s romom presne s takým istým problémom
Bola som u lekára a povedali mi že to mwm pravdepodobne zo žalúdka alebo pažeráka
@domi410 pohotovosť?
Či radšej sa budeš báť do rána?