Pomohol vam nejaky pripravok bez predpisu na nechtovu mykozu? Ak ako, ako dlho trvalo kym zabral?
@mima172 tak to už len blbec môže zmazať. Veď sa jedná o radu, ktorá poslúži aj iným. Ja by som to kľudne dala. Vôbec to nepovažuj za reklamu.
@zirafienka
@cookie29
Ok baby, skúsim, ak zmažú, nech zmažú.
Len nejde len o to, napatlať niečo na necht ale aj si ho predtým ošetriť + ak ide o necht na nohe, tam vhodná obuv, žiadne silonky...
1. Spilnikovať necht co najviac, pilník potom vyhodiť
2. Máčať v soli z Mŕtveho mora (bez aróm, len čistá soľ)
3. Ideálne 3x denne alebo aspoň ráno a večer kvapnut olejček na nechtovú mykozu Tonafu (niekomu pomôže aj Tea tree, no nie každému)
Je to tento olejček: https://bewit.love/sk/produkt/bewit-tonafu?i=5f...
@cookie29
Skus akoby vytvoriť čo najtenšiu vrstvu presne tam, kde je tá pleseň. "Odoberieš" jej tak priestor na rast + bude lepšie účinkovať to, čím sa rozhodneš necht ošetrovať. Ja som si pleseň na palci na nohe nahnala sama blbymi topánkami. A nepreliepam. Keď tak si dám bavlnené ponožky na chvíľku, len kým sa to vpije ale to len preto, aby som nezašpinila podlahu (niekedy ten olej stečie, keď si ho dám viac).
Mudra huba
@cookie29 V 1ml esencialneho oleja je cca 20-25kvapiek, čiže v 5ml je tých 100-125kv. Ja mam väčšinu olejov 5ml, tie co používam najviac mam 15ml (také, že malej na kašeľ, sople, sebe na ekzém). Ono je na olejoch minimálna trvanlivosť ale to je len povinnosť zo zákona, reálne vydrží, keď sa dobre zatvára roky rokúce. Ak máš pleseň na jednom, či dvoch nechtoch tak by mal stačiť aj 5ml,ak chceš do zásoby tak sa asi oplatí ten väčší.
Manželovi pomohol Imazol cca do 2 týždňov
Pomohol ale nechcem tu dávať link, nech to nie je považované za reklamu (už mi tak zmazali, ked som odporúčala nejakú prkotinu tuším z teta drogerky). Ak chces, napíš mi do správy, pošlem link.