Ahojte, prosím pomohla niekomu na nechtovu mykozu ,,domáca liečba,, myslím tým sol, ocot....Lak z lekárne mi vôbec nezaberá. Dakujem.
skuste tymto natierat 2krat denne ....a pockajte, kym necht vyrastie
https://www.profi-pedikura.sk/podopharm-podofle...
alebo medicinalna pedikura
alebo kozna lekarka
Mna zachranil lak Fungex, no chce to poctivost v nanasani a cas, ja natieram uz 3/4 roka a necht mam odrasteny a zdravy.
na fbc jsem cetla , ze je dobre potirat nehet jablecnym octem.nekolikrat denne. a taky zmenit jidelnicek-vynechat sladke, bilou mouku. ze je to svym spusobem projev plisni a toxinu v tele.....drzim pesticky.je to beh na dlouhou trat.
Pridám sa a rada si prečítam rady a skúsenosti. Ja s tým bojujem už pár rokov - ani neustupuje, ani sa nerozširuje. Ošetrujem prípravkom z lekárne.
@gab1sol me pedikerka taky doporucila nejaky lak z lekarny, ale ani po roce nevidim skoro zadnou zmenu.asi vyzkousim ten jablecny ocet. jen ta strava bude problem-na sladkem ujizdim a chleba miluji
@anickabasnicka to som časom obmedzila, aj keď nie kvôli tomuto (s tým som si to nespojila), ale tiež mám taký lak na odporúčanie kožnej lekárky - Loceryl.
Poradila by som (pracujem s jednou konkrétnou značkou prírodných vecí viac ako 2 roky) ale MK každú radu považuje za reklamu, takže sa neodvážim dať sem názov konkrétnych produktov, ktoré dávam mojim klientom. Každopádne sú aj iné spôsoby ako chémia z lekárne, hľadajte, googlite. Základ je starostlivosť pred ošetrením, následne ošetrenie a ak je mykóza na nechtoch nôh, tak aj kvalitné ponožky, čo najviac nohy vetrať.
Mykored...vyrástol potom mame pekný nový necht za pol roka to odrastie
@mima172 mne kľudne napíš aj postup lebo sa trápime dlho s mamkou a nechtami na nohách dik
@marcellka32 Ok ale radšej ti napíšem do správy, lebo tu je veľa dobrých duší, čo nahlasujú rad za radom 🤭
@gab1tol ten mi nepomaha
@xckaretxxx Mne nie, ja som musela ist k dr. Ale muzovi zabera cajovnikovy olej, ked to vcas podchyti.