Nechtová mykóza

selene12
13. jún 2021

Ahojte...v skratke čo na nechtovu mykózu?u dr.som bola..ale čakáme na výsledky a to čakanie ma ubíja... Preto sa pýtam vás aké máte skúsenosti...nechty zazltnute na niektorých miestach...na iných sa mi odlupuje nechet lebo pod ním niečo rastie..čakám výsledky o dva týždne...dovtedy.... ďakujem za každú radu.

podmostom
13. jún 2021

@selene12 myslím že zatiaľ neublizia tie voľnopredajné krémiky. Keď budú výsledky Dr zrejme nasadí lieky, poprípade aj nejaké maste, ci nejaké prípravky do kúpeľa. Bez výsledku sa ďaleko nepohnete, už len vydržať.

syslik81
13. jún 2021

tea tree oil mne pomohol rano a vecer som kapkala ..

arabellka1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marcellka32
14. jún 2021

Scholl lak na mykózu, potiera sa denne

m14m
14. jún 2021

@selene12 prosim ta co za testy ti robili? Ja som bola s tym u koznej ta mi vzdy da len lieky ale ziadne testy a mne sa to vracia srale dokola :( neviem sa toho zbavit

domiklik
14. jún 2021

@selene12 no nie som si istá ci voľnopredajné lieky niečo urobia, ja som si každý deň robila octovo sódovy kúpeľ na nohy, a potom každý večer betrafen roztok aplikovať na lôžko... Ono to nechty dosť vysusa, tak potom z času na čas ricinovy olej (ja som si dávala ráno), má antibakteriálne účinky... Toto bolo v tehotenstve, pokiaľ nie si tehotná, a to štádium je vážnejšie, kožný lekár ti vie predpísať lieky, tam je liečba oveľa kratšia...

dena138
14. jún 2021

Mykóza znamená že máte premyslené pH v tele a premnoženie nebenefitnych baktérií v čreve, ktoré kvasia... Na toto mi behom mesiaca zabralo zavedenie jačmeňa a chlorelly od Green Ways do stravy... Odvtedy mám svätý pokoj 🙏. Žiadna mastička vám príčinou natrvalo nevyrieši

selene12
autor
19. jún 2021

@dena138 vďaka za tip

selene12
autor
19. jún 2021

@domiklik veď čakám čakám ale tak čakanie je hrozné .....preto pýtam... ďakujem

selene12
autor
19. jún 2021

@podmostom vďaka za radu

selene12
autor
19. jún 2021

@m14m brali vzorky na testy.. tak čakám aké lieky predpisu.... konečne..teda dúfam...lebo je to des.... hrôza

dena138
19. jún 2021

@selene12 lieky to určite z dlhodobého hľadiska nevyriešia 😉, už mám túto cestu za sebou 🧡. Pre viac info pokojne správa

monikaha3780
9. feb 2022

Ahojte asi sa mi zase vrátila mykóza neviete mi poradiť či existuje nejaký farebný lak na mykózu aby to nevyzeralo škaredo kým sa mi to bude liečiť a predpokladám,pri mojom šťastí to do leta ok určite nebude

monikaha3780
9. feb 2022

@dena138 ahoj môžem otázku?

dena138
9. feb 2022

@monikaha3780 jasne. Možno lepšie do súkromnej správy. Nie vždy sa tu dajú zdieľať zdravotné tvrdenia...