Prosím vám co sa stane... Zjedla som nechtiac škrupinu z vajíčka
Zajtra ráno znesieš vajce 😲
nuda čo ??
Vyserieš to ? 🤔
Odpadavam
Ja som to musela jesť keď som mala zlomenú ruku. Žijem a som zdravá.🤣
No ženy .. poznám prípad že skrupinka z vajca spôsobila žlčníkový záchvat .. takže ha ha .. nič sa nemusí stáť veď snáď si nejedla celé vajce v skrupine
A umyla si si škrupinku pred jedením? Pýtaš sa čo sa môže stať - no môže, môžeš dostať akúkoľvek chorobu, ktorá sa prenáša konzumáciou fekálií (slepačích na škrupine, to že nie sú vidieť neznamená že tam nie sú)
nie myslim si, ue to bude v pohode. netreba sa hned stresovat
Môže z toho byť zápal slepého čreva, ale je to málo pravdepodobné.
Jedna baba chytila slepé črevo
Skrupinky z vajicka maju vysoky obsah vapnika, ktory je vyborny na kosti, akurat ze ho takto telo tazko stravi, nabuduce to skuste zjest vedome, odporuca sa skrupiny nechat dobre vysusit a potom rozomliet alebo vkavovom mlynceku alebo podrvit a ten prasok, co z nej ostane si pokojne nasypat na lyzicku a zapit.
Druha metoda je zaujimavejsia, skrupinky nalozit do alkoholu, vlozit do chladnicky a tusim po 6tich tyzdnoch sa rozpustia. A popijat po troske kazdy den 🙂
Inak samozrejme hrozi cokolvek od narezania ustnej dutiny, dychacej trubice, zaludka, ci zapal slepeho creva... Pokial ste zdrava zena, sanca je mensia ako to, ze Vas prejde auto. Len si davajte pozor na prechodoch ;) Bude dobre.
Nič