Nechodila som na preventívne prehliadky

29. sep 2023

Nechodila som na preventivne prehliadky niekolko rokov či už zubarovi alebo všeobecnej kedže mam z lekarov miernu fobiu + mi nevolali ohladom prehliadok. Je to velky problem? chcela by som teraz ist ku kazdemu lekarovi na prehliadku ale bojim sa čo mi povedia

pribinak
29. sep 2023

Čo by ti mali povedať? Väčšina ti nepovie nič, tvoje zdravie tvoja nezodpovednosť

janetinka27
29. sep 2023

ahoj, iba sa objednaj, vela ludi na preventivky nechodi, normalne ta objednaju

babalenka
29. sep 2023

Ahoj nič ti nepovedia lebo to je tvoja zodpovednosť.Ked ti za ťažko ísť raz za rok k zubárovi a gynekológovi a raz dva roky k všeobecnej.Tiez nemám rada návštevy lekárov ,ale sa premozem a idem .Včera som bola po dvoch rokoch u všeobecného.Mam zatiaľ pokoj na dalsie dva roky..Normálne sa objednať a prísť

luccija
29. sep 2023

Možno budú mať poznámky, ale oprávnené je to nezodpovedne.Ale začni a dodržiavaj to.

kvetinka75
29. sep 2023

čo by ti mali povedať. Je veľa ľudí, ktorí nechodia. Objednaj sa a chodievaj častejšie.

jankak055
29. sep 2023

Nikto ti nebude vyvolavat tych pacientov je neurekom. Je to tvoje zdravie nie inych tvpja zodpovednost...

erikavesela
29. sep 2023

Nic ti nepovedia, budu asi frflat, ale to ti moze byt suma fuk... kasli na slova ako nezodpovednost...dolezite je, ze teraz zacnes chodit...

miamia04
29. sep 2023

Normálne choď, náš lekár sa naopak čudoval, prečo sme sa objednali na preventívnu prehliadku??🙈 Že či ju potrebujeme kvôli práci? Choď na preventívnu a netráp sa s tým, že si nebola predtým.🙂 Hlavne nech si zdravá.💙

iwesska
29. sep 2023

Co by ti mali povedat? Im to je jedno. Je to tvoje zdravie. Snad nemas 10r,ze cakas,ze ta niekto na preventivku pozve.

anjelicek26
29. sep 2023

Co by ti mali povedat, je to tvoje zdravie... objednat a ist... lepsie dnes ako zajtra pozajtra rok dva zasa kaslat na to, lebo je ti to "blbe" po tak dlhej dobe...

rencina_4
29. sep 2023

tak ako musis pocitat s tym, ze nebudu nadseni a isto ti co to k tomu aj povedia, ale tak to proste budes musiet vydrzat.. no je to tvoje zdravie a uveom si, ze to sa len tak kupit a mnoho krat ani opravit neda, takze zatni zuby a pekne na tie jednotlive preventivky chod

tanyan
29. sep 2023

A možno budú radi, že ťa konečne vidia. Teraz viac ľudí začalo chodiť na preventívky kvôli bonusom zo zdravotných poisťovní. Stačí povedať, že si chceš uplatniť bonus a preto potrebuješ všetky "povinné" preventívky - obvodný, zubár, gynekológ.

bubinko1506
29. sep 2023

Kludne sa objednaj. Tiez mam fobiu z lekarov, ale konecne som sa v auguste dokopala k prehliadke u gynekologa. Vobec nic neriesil, ziadne blbe poznamky, preco az teraz - prave naopak, trpezlivy, citlivy pristup, pred vysetrenim som dostala nieco na upokojenie, nech nie som v takom strese. Ale zubara este stale nezvladam, uz len ked mi sestricka vola kvoli preventivke deti ma oblieva studeny pot😂

unicornlady
29. sep 2023

@bubinko1506 Odkedy mám iného zubára a ten nemá problém dať mi injekciu od bolesti, tak zvládam. Ale inak mám strach stále. Takže toto proti strachu pomáha, že človek nemusí trpieť (lebo inak som tiež mávala paniku).

Autorka, doktori sú rôzni. Je pravda, že niektorí sú takí, že ťa zdrbú ako malé dieťa a potrebujú si niečo dokazovať a niektorí majú ľudský prístup a snažia sa naozaj pomôcť.

marcellka32
29. sep 2023

Neboj sa hlavne sa objednaj... gynekolog je dôležity (dá sa včas zachytiť a riešiť problém, ktorý nemusíš cítiť-cysty, myomy), zubár takisto (dnes sa už robí bezbolestne aspoň ten môj ), všeobecny lekár (zmeria tlak, váha, moč, stolica na okultne krvácanie, EKG)

ankare
29. sep 2023

Nikdy nie je neskoro. Super, že to chceš napraviť. Veľa zdravia!

bloger
29. sep 2023

Tiež mám takýto problém. Roky nemám všeobecnú lekárku. Ale preventívne u zubárky sa snažím poctivo chodiť. Ale teraz mi ponúkla zubárka, že mi vráti poisťovňa nejaké peniaze. Ak budem mať preventívnu prehliadku u všeobecného lekára. Tak hádam sa k tomu dokopem si ju nájsť. U mňa je tiež ten strach problém.