Ahojte, chcem sa spýtať, lexaurin 1,5mg nebudem z nej priliž “otapená, unavená” ? Čaká má tazky deň a potrebujem niečo na ukľudnenie. Raz som ho použila ale len polovičnú tabletku, no necítila som žiadny účinok. Ďakujem za odpovede.
@janka6167 ked budes cez den aktivna, ze nebudes lezat v posteli tak nebudes unavena.. ja som si s 1,5 lahla a zaspala som do pol hodiny ako drevo 😀 ale to som fakt lezala v klude v noci
ťažko povedať... z tohto lieku sa super spí... dáva sa aj na spanie.
No dala som si raz polovičnú dávku na kľudný spanok, ale pravdupovediac som necítila rozdiel 😅 rano, keď sa zobúdzam, tak mi vždy rýchlo bucha srdce.
Skús radšej niečo prírodné, Lexaurin je zlo
@lenka098123 skúšala som čokoľvek, rôzne bylinkové čaje,vitamíny, magnezium, ale nic mi nepomaha, každé rano ako sa budím mi neskutočne bucha srdce, mám kŕče a aj tráviace problémy, jest rano nemozem, pretože má z každého jedla rano napina.
@janka6167 a máte aj konkrétnu diagnózu od psychológa/psychiatra/neurológa? Symptómy vyzerajú na tetániu
@lenka098123 Nie, nemám.
No neviem. Istý čas som brala Neurol. Mala som predpísaný ten najslabší 0,25 a dávala som si z neho iba polovicu, no mala som dosť.. mám tetániu a v jej začiatkoch som mala ešte horšie prejavy ako opisuješ..
@janka6167 No ja som z neho iba spala a bola som ako opitá,veľa ľudí je po tomto lieku ako zdrogovaní
@janka6167 do noci som nevedela zaspať, aj do druhej som bojovala s extrasystolami a silným búšením. Ráno som sa budila pred budíkom a hneď ako som otvorila oči, tep cez 100. Triaška, tŕpnutie rúk a nôh, sotva som došla na wc, kde mi skákali kolená 🤦🏻♀️ závraty, pocit na odpadnutie, hrča v krku. Pri umývaní zubov ma napínalo, občas som až zvracala žlč 😔 obliekla som sa, dala Mg, polku Neurolu a šla do práce pešo. Za tých 30min to ako tak prešlo a potom som už bola v pohode. Už to budú tri roky. Búšenie mávam doteraz, prechodne mi je lepšie/ horšie, ale už s tým viem pracovať. Pomáha mi kúpeľ v Mg soli alebo v epsomskej, medovkový čaj, či čaj z ľubovníka, z valeriány (tie sa ale nesmú pri AD), prechádzky, meditácie, tanec.
@nikaeli Fuha, to mám podobne skúsenosti😃 mám napr. budík na 6:00 a hore som od 5tej. A čo sa týka umývania zubov, tak tiež má každé rano napina pri umývaní. Je mi ľúto, že ste mali take ťažké priznaky 😕 A niekedy mám tiež problém zaspať, aj dve hodiny sa len prehadzujem a nič
@janka6167 nie, nebudeš, keď tak dáš si zelený čaj, kávu 1,5 mg nie je silny