icon

Skúsenosti s riešením kožných problémov na ušiach

kiwi2400
22. nov 2023

Ahojte!
Potrebovala by som Vás názor že čo si myslíte o tom že čo to je.
Situácia: Mala som niečo podobné aj skôr a vyšlo z toho normálne biele na obidvoch ušiach. Asi cca 2 roky dozadu. A teraz rastie opäť toto isté asi alebo ja neviem, ale len na ľavom uchu. Ešte to zatiaľ nemá ani ten taký typický bielý začiatok pri akné. A samozrejme zo zvedavosti som si to tak aj obchádzala okolo toho. Je to trochu bolestivé ale nič nezvládnuteľné. Už som aj rozmýšľala či cysta to není.

Keď ste mali skúsenosť z niečim podobným za kým ste šli skôr? Kožné? Dermatológ? Plastická chirurgia? Otorinolaryngológ?

Ďakujem za rady 🙂

medda_beda
22. nov 2023

Za nikým.Mne sa také vyrážky robia aj vo vnútri ucha občas aj tam kde máš tý aj zo zadnej strany.

mane01
22. nov 2023

@kiwi2400 to zmizne samo, ja som to synovi natierala pletovou vodou s obsahom alkoholu.

denisah6
Autor odpoveď zmazal
lenkahvh
22. nov 2023

ze plasticka chirurgia 🙂 made my day 🙂 dik

tanyan
22. nov 2023

Najskôr na kožné. Ak by tam bolo ložisko, ktoré treba chirurgicky vybrať, tak aj tak potrebuješ odporúčanie od kožného...

letmebe8
22. nov 2023

smer kozna a potom chirurgia.... teda ak mas to co myslim... ja som tam mala lozisko, 3x som to neriesila a potom mi to museli vybrat lebo by sa to stale dookola tvorilo. mala som upchaty potny kanalik a vytvorilo sa mi tam lozisko.

kiwi2400
autor
22. nov 2023

No ja ako som písala že skôr som to už mala a dokonca na obidvoch. A teraz cca po 2 rokoch sa urobilo toto iste ale len na ľavom uchu.
@letmebe8