Ahojte..mám taký problém, že večer mi navierajú žily na rukách, až cítim tlak a teplo jak sa mi tam krv hromadí, povedala by som, že to až bolí, až mám pocit, že mi prasknú žily. 😨 Musím ruky dvihnúť, vtedy to prejde ale jak ich spustím znova navrú. Neviete čo môže byť príčina? Nestáva sa to každý večer, ale tak niekoľko dní za sebou, potom pauza a potom zas. Čo mám niečo s tlakom? 😒
@anexis ahoj moze to byt z prepracovania...ja to sice nemavam ale chlapovi tak vedia navierat ze mam pocit ze mu vystrelia no on sa nestazuje na nejaky tlak...radsej by som s tym isla k dr na vysetrenie mozes mat nejak hustu krv a zle ti to prudi a potom to napatie mozno podobne krcovym zilam na noha ch...neviem...mozno aj s tlakom to suvisi ked ti pomoze ina poloha...
@miska743, nic v zlom, uz som tu citala kadejake komentare, ale tento je ozaj sprosty.
@anexis, nemas ruky studene, akoby nedokrvene? Mozno mas niekde pricviknuty nerv. Ja by som sa urcite spytala obvodnej, nech ta posle radsej na vysetrenie, so zilami nie je sranda. A mozno ani nemas problem priamo so zilami, ale niekde inde.
@matkamirko fuu 😒 ja som myslela že to len malo tekutin pijem, alebo take nieco, no tak uvidím..ja mám inak stále ruky studené jak ľad a večer horia, no zvláštne fakt som zvedavá na čo mi prídu 😖
ja som mala tento problem v tehotenstve ale na nohach predpisali mi detralex 😉 uz je to nastastie ok
@anexis aj ti tie ruky zcerveneju?