Moze byt pocit horucavy a navaly tepla, pocit na odpadnutie z chrbtice?Dnes som robila taku pracu pri ktorej ma aj bolela chrbtica dost a teraz prislo namna nahle horucava a taka slabost hnusna.Pocitujem akoby uzkost neviem to opisat, dala som si magnezium.
To iste mam aj ja...tiez chrbtica plus rok zvlastne pocity takze ma.poslal.na testy tetanie....az na odpadnutie slabost unava vsetko dokopy vnutorna triaska.....predtym som take nemala
@zuzkaa1991 ano presne to pocitujem a z nicoho nic pride uzkost namna a taka slabost strasna, vnutorny nepokoj no hrozne nieco
Bud chrbtica ale aj tetania ja som veľmi zvedavá ci daco sa ukaze ohladom tetanie
@zuzkaa1991 daj potom vediet a kedy mas ist na ten test tetanie?mne magnezium pri tom velmi pomaha ale ked pride taky silny atak ako vcera tak aj magnezium je malo
Neviem pocitam niekedy az na jesen... zajtra idem volat na neurologiu.....mne magnezium nezabera nikdy bral.mi obvodný krv (vapmik magnézium fosfor a neviem co ešte)a vsetko poriadku
@zuzkaa1991 aha, ja som mal tiez mineraly v poriadku ale magnezium uzivam aj tak
Ja to mávam tiež zrazu taký zvláštny pocit a navalí bola som dnes na krvi či aj železo mi nechýba aj som hneď zadychcana keď idem rýchlejšie
@simonka123234 ja sa tiez rychlo zadychcam ale musim ist na krv tiez, daj vediet ci si mala malo zeleza ci cim to je
No bola som na krvi a mám málo magnézia že tak musím užívať a že aj stoho môže byť zle
@simonka123234 aha, no ja uzivam magnezium kazdy den a aj tak bolo zle niekedy
@simonka123234 ahoj už si zistila príčinu. Som chlap mam 37 a trápi ma to posledný polrok. Reumatologia už za mnou negatívne. Som objednaný na MR. Endokrinologia mi zistil štítnu žľazu hormóny zvýšené . Bol som aj na gastroskopii. A ešte mi zistili miernu pizitivutu na borelioza burgerfoly. Čakám na výsledky s imunologie. A bol som aj na post covid oddelení keďže som bol očkovaný. Behal som cely kolotoč lekárov. Kožný Lekár mi predpísal antihistaminika dithiaden flexonatadin a kokrkoidove master na miesta kde ma páli koža občas som červený na tvári prešiel som u očného všetky vyšetrenia aj na glaukóm a nič mam síce dvojité videnie a začalo mi aj pískať v ušiach. Tie návali horká mi prerazaju do hrudnej kosti pálenie až pri srdci mal som doma aj par krát záchranku a nič. Magnézium B6 používam bez efektu
@simonka123234 a dychcivost mam strašnú nie len pri pohybe ale aj rozpravani
Môže aj nemusí... magnezium užívať,,, v týchto horúčavách to občas mám,, teplo.... nepripisujem to chrbtici..... poobede sa mi i driemalo, káva nepomohla, to robí i tlaková níž