Návaly tepla pri kojení

lexilaracroft
9. aug 2016

Teraz som zakrita dekou a ked sa mala zobudi a zacnem kojit je mi take teplo ze sa potim a musim sa chladit studenou vodou. Pozna niekto dovod? Uz to niekto zazil?

adulla_1
9. aug 2016

Ano. Dovod sice nepoznam ani ja, ale pri kojeni ma oblieva pot az zostanem celkom mokra.

ivetkab.
9. aug 2016

@lexilaracroft ahoj, ja som mala to isté pri všetkých troch deťoch. Hlavne prvý mesiac bol brutálny. Mala som normálne mokrý chrbát, pričom som mala stále veľmi pohodlnú polohu pri kojení. Postupne to začne byť lepšie. Po takom 4 mesiaci kojenia to už bolo v poriadku. Veľmi som bola smädná počas kojenia, tak som sa nalievala vodou, ale znížiť potenie mi to nepomohlo. Takéto potenie nemá každý, ale je to normálne. 😅

seahorse27
9. aug 2016

Sposobuju to hormony, pravdepodobne oxytocin, ktory je zodpovedny za spustanie mlieka.

triciachloebrody
10. aug 2016

Ten smad poznam

lexilaracroft
autor
10. aug 2016

Trochu mi proti poteniu zabera decky puder ci sa dava na zadocek uz to pouzivam miesto deodorantu proste nasypem na ruky a rozotrem po tele skoda ze si na chrbat nedosiahnem takto sa pudrujem dva tri krat denne a kupelka potom vyzera ako u narkobarona hehe. Uz my to potenie je neprijemne bola som na navsteve u sestry kde ma tiez male babo a nechcela ani okno otvorit lebo im bola zima a ja som sa tam potila. Uz som rozmyslala ci nejdem do prechodu.hehe