Ahojte kedy po porode vam presli navaly tepla ? Mne byva strasne horuco aj v noci, uplne sa potim aj ked napriklad nie je vobec teplo....Zaujimalo by ma kto mal podobnu skusenost ze kedy to asi preslo ?
@romanapb tak ja uz mam po sestonedeli ale je to stale zle...
Ja takisto...az si myslim,ze mi nieco vazne je. 2mesiace po porode som
@leuska1991 ja mam tiez ten pocit...tiez som cca 2 mesiace po porode...a neskutocne sa zakazdym tesim az sa vonku ochladi, a potom vybehnem na balkon ked je vonku zima :D
@leuska1991 chvilku bolo dobre po porode a potom bum...znova navaly. Moze to byt hormonalneho povodu
Som 5m po porode, velmi zle furt, tri tricka denne, salviovy caj nonstop nic nepomaha
Ja mam 7.mesiacov po porode a tie navaly mam stale. U mna zacali asi 2mesiace po porode. Navaly,potenie mam aj cez den aj v noci min.5x sa prezliekam
Ano to býva
@andrea_prestastna
@marticka85po pridávam sa k dievčatám.ja mám 9 mesiacov po pôrode a ešte vždy ma oblieva pot.co si pamätám, tak pri starších deťoch ma to prešlo až keď som ich odstavila, takže aj kojenie má veľký vplyv.
mala ma 10m a stale to mam 😂
@nevenka ake dalsie priznaky napr.?
@cloviecka dakujem ti za nadej ze to raz prejde 🙏🙏🙏 a ano kojim
@cloviecka nekojim uz 2m
@andrea_prestastna no, ono to trvá, kým sa hormóny ustálila...
@cloviecka dakujem za upokojenie snad so vianoc nebudem spoteny flak
Dobrý deň, rada by som obnovila debatu, ja som 14 mesiacov po pôrode a stále mám strašné návaly tepla, ako dlho to trvalo vám?
@kristinam21 no minimalne do 1 roka...
Najhoršie to bolo asi 10dní, po 600nedelí to prešlo úplne.