Dobrý deň mala som návaly tepla 2tyzdne po očkovaní 2 davkou vakcíny neviem či mal niekto s tým problém boli to návaly tepla,horúčavy len v noci cez deň nie a teraz keď syn je pozitívny a zatiaľ sme všetci negatívny tak mám opäť návaly vrátilo sa mi to opäť po 2tyzdnoch dne je mesiac po očkovaní poraďte či mal niekto s tým problém zatiaľ som negatívna.
Uff, to su priznaky menopauzy, vykyvov hormonov - zaujimave, ze taketo veci robi vakcinka, ktora ma take dobro priniest ludstvu, dobre ze o tom pisete
Očkovanie
@anel000 Chcem sa opýtať na tie návaly tepla. Ja to mám od druhej vakcíny. Je to už štvrtý mesiac a mám návaly tepla hlavne pred ms. Mám 37 rokov. Už si začínam myslieť, či sa už nejedná o začínajúci prechod. Pred očkovaním som sa takmer vôbec nepotila, max. v lete pri vysokých teplotách. Od vakcíny sa necítim dobre. Prvé mesiace mi to spôsobovalo aj vysoký tep počas ovu a ms. Hrozné niečo.
ja mávam tie návaly tepla lokálne...tz že cítim akoby mi niečo teplé tieklo po nohe, alebo ruke, cievy mám vyšetrené, v poriadku
@bubacik29 dobry den, ja som tyzden po ockovani a mavam len nocne navaly tepla...vam to ako dlho este pretrvavalo?