Návaly tepla po chorobe

15. feb 2024

V pondelok večer som mala teploty. Tak som utorok vyležala. V stredu ok a dnes návaly tepla. Je to pri chorobe normálne alebo to už riešiť ? Klasika sopel kašľom, upchatý nos. Ako polovica domácnosti: len tieto návaly tepla sa mi nezdajú. Plus som pár sní pred ovuláciou....

lilianka28
15. feb 2024

Nie si ešte úplne doliečená, je to krátka doba. Takže áno, je to normálne.

unicornlady
15. feb 2024

Tiež mi to príde v poriadku. Ja som bola chorá asi 3 týždne dozadu, ale cítila som dlhšie takú slabosť v nohách. Teplotu som už nemala, ale akoby slabé nohy som cítila aj potom.

matus7030
15. feb 2024

Toto je vždy pre mna typický znak, že ešte nie som doliečena. Niekedy ešte aj 3- 4 dni po chorobe, alebo dobratí liekov mám taketo navaly tepla. Kym som v klude som OK, ak začnem niečo robiť aj keď len v domacnostiz hneď ma zalieva.

majamat
15. feb 2024

choroba nie su len akutne priznaky,a le aj obdobie, ked sa organizmus doliecuje z toho akutneho stavu, choroba trva 1-2t. to ze nemas priznaky vo forme horuciek neznamena, ze uz chora nie si.
takze ano, je to nromalne.

cukroska
15. feb 2024

Je to normálne. Ja som dva týždne už chorá teda veľký kašeľ,slabosť ,nenormálne má boli chrbát a kríže do toho a tie horúčavy.