Ahoj mam cez den z nicoho nic navaly tepla striedajuce so zimou.Co by to mohlo byt?Chystam sa na,krv aj ku gymekologovi.
Objednaj sa na prehliadku nech ti normalne spravia komplet testy krvne a uvidi sa, moze to byt kadeco
Objednaj sa na prehliadku nech ti normalne spravia komplet testy krvne a uvidi sa, moze to byt kadeco
Ja,mam 33 rokov v prechode este nie som mam normalne menzes kazdy mesiac
Ja to obcas,mavam potom to zas na ar mesiaacov prejde,pochybujem ze prechod.Tehotna tiez nie som a antiku neuzivam
@lucia851 daj si urobit hormonálny profil , vyšetriť štítnu žľazu , to že máš 33 a menzes nič neznamená . Klimaktérium s takýmito príznakmi môže trvat niekoľko rokov, niekedy aj 10. Nával tepla a následná zima je pre toto obdobie typická . V klimaktériu má žena menzes , to končí menopauzou .
@lucia851 niesi unavena? Mne sa to deje ked som totalne dlhodobo pretazena. Telo ma problem s tepelnou regulaciou - alebo to je z dlhobeho stresu - mala som to ako dieta. Nemas nieco z toho?
@lucia851 býva aj predčasný prechod. V dnešnej dobe je všetko možné. Je to 1 z možností, ale je toho viac, čo ti môže byť. Moja kamarátka bola v prechode keď mala 37 a pár rokov pred tým už jej začali problémy. Nálady, depky, teplo, zima. Ťažko povedať, treba ísť k dr.
Ja,mam ale menstruaciu normalne,nemam ju ani nepravidelnu chodi mi nacas a,intenzitq je rovnaka aj dlzka menzesu kazdy mesiac
Byvam unavena ale z toho ze beriem antidepresiva
@lucia851 normálnu môžeš mať, to nemá s príznakmi ktoré bývajú pred prechodom nič.
@lucia851 aké berieš antidepresíva? Nemôžu to tie spôsobovať?
Dam idem v stredu k zenskemu
Dufam ze nie lebo planujeme babo
Do prechodu este nejdem mi gyndos povedal,ze to sa potim preto ze s silnejsiej postavy a vonku su take horucavy
@lucia851 môže to byt začiatok klimakteria