ahojte nakolko momentalne prechadzam obdobi menopauzy potrebovala by som poradit nieco co pomoze na nespavost a navaly tepla ..lebo posledne noci neviem riadne spat neustale sa budim potom rano v praci neviem fungovat..je nieco osvedcene nejaky doplnok co na toto pomoze?..
@deti95060810 mne ide skor o tie navaly tepla..lebo koli tomu neviem spat poriadne
skus napisat do tejto temy, alebo si precitat, mozno tam nieco najdes.
https://www.modrykonik.sk/group/10637/
@amy2807
@amy2807 ahoj, ja som tak isto v menopauze, zabral mi pupalkovy olej v tobolkach, cca po dvoch týždňoch som bez navalov a spím, sem tam sa zobudím na búšenie srdca, ale návaly mi ozaj ustúpili.
@lucia851 mne menoxin nič nezabral
@lagunka0000 asi si jediná lebo ostatným zaberal
@lucia851 no čo už, mne našťastie zaberá ten pupalkovy olej v tobolkach
@lagunka0000 tak to je dobre
Aj mne dnes gynekológ odporučil Serelys,zatial užívam GS merlin,mala som aj menoxin,ja uz neviem mne nic nezaberá
Ahojte, po roku a pol konečne spím, menoxin a serelys spolu zabrali po mesiaci užívania. Tak sa teším..., návaly a nočné potenie sú preč. dúfam že to nejakú dobu bude takto fungovať a neteším sa predčasne. možno niekomu recenzia pomôže v menopauze.
@dalmata Takto poradila gynekologička, že aby to malo silnejší efekt, je to drahé , ale asi po čase skúsim brať len jeden druh, zatiaĺ konečne po roku a pol spím , nakoľko už som bola úplne hotová a začala som užívať hypnotika od obvodnej, teraz konečne spím bez liekov na predpis.
@amy2807 navaly tepla poznam z inych dovodov, vtedy som zacala meditovat a relaxovat vdaka videam z youtube, teraz neviem ani co to je. Lieky na spanie, no go pre mna, melatonin som pouzila raz, mala som strasnu reakciu, zobudila som sa zo silnou psycho depresiou sla som do lekarne aj pisala vyrobcovi ze co to ma znamenat, ze som sa dala dokopy az druhy den poobede, kaslal na to, ze kazdy reaguje inak.
@amy2807 Toto riešim aj ja. Vyskúšala som už toho veľa na prírodnej báze,čaje a mne nezaberalo..Vydržala som dlho nakoľko raz lepšie raz horšie. Ale už dlhšie obdobie mám ako píšeš. Budim sa nato viac krát počas noci a nemôžem zaspať. Tak už som to začala riešiť s mojim gynekológom a predpiše mi hormonálnu liečbu. Chcela som sa síce tomu vyhnúť ,ale už to nevládzem znášať a myslím,že ani všetci v okolí. Nakoľko keď to na mňa príde tak je to des! Snažím sa vetrať a všetkým je zima. A mám v noci také,že spotené čelo,krk hlavu a na nohy ruky mi je zima. Momentálne sa presúvam v noci spať zo spálne do obývačky a keď to prejde naspäť a niekedy aj viac krát v noci.
@lagunka0000 pupalkový olej som brala viac krát aj teraz ale nejak bez účinku.
@lagunka0000 vyskúšam 😊 dúfam že pomôže 🙏
lieky na spanie.... predpíše obvodný