Caute, neviem ako to nazvat, ale neviete cim to moze byt sposobene? Od rana mam v jednom oku akoby naval tlaku, opakuje sa to kazdych 30minut cca, akoby mi niekto tlacil prstom na oko. Je to tupy tlak/bolest
.Je to velmi neprijemne.
ak to neustupuje, isla by som na pohotovost.
@nicinka0 ale ocnu pohotovost ak uz tak
Z vasho prispevku to nieje jasne
Na normalnej pohotovosti autorku poslu prec
@taktotedanie ved hádam si vie vyhľadať🙂ale môžeme sa hrať aj o slovíčka ak vám to robí radosť. Keby išla aj na normálnu pohotovosť, tak tam vedia poslať doktora z každého oddelenia, ak je to akútne -aj očného.Peknu a pokojnú nedeľu..
@taktotedanie z mojej skusenosti (Trnava,BA) najprv musi ist na normalnu pohotovost a az oni odslu na ocnu (alebo zavolaju lekara z ocneho) a min v BA sa to neda obist
@nicinka0 no by ste sa cudovali
A teda bezna pohotovost je na poliklinikach tam vam ocneho veruze nezavolaju
@mamina7070 u nas mozte ist rovno na ocnu pohotovost
@taktotedanie u nas v okresnom meste pohotovost v poliklinike neni uz cez desat rokov treba ist do ruzinova
@mamina7070 samozrejme jedna sa o univerzitne nemocnice kde je ocne oddelenie a sluziaci lekar
@taktotedanie u nas nie je cez desat rokov ani bezna pohotovost so vseobecnym lekarom v okrese a chodi sa do ruzinova nielen s ocami so vsetkym
@taktotedanie bola som tam, ze akutna konjuktivitida, len sa cudovali,ze mam az tak silny pocit tlaku v oku. Moze sa to tak prejavit? Lebo oci ma nesvrbia skoro vobec.
U nás sa dá v pohode ísť hneď aj na očnú pohotovosť. Dokonca mi po tekefóne predpisali erecept, ked som v piatok večer prišla na to, že nemám potrebné kvapky🙈 a hneď som cestovala preč.
@taktotedanie ale prosím vás.. zavolali..my sme už tak potrebovali..
@nicinka0 ja som isla na normalny urgent, a tam ma zaregsitrovali a poslali na horne poschodie a tam bolo ocne oddelenie a pohotovosť 🙂
Silny pocit tlaku v oku nieje typicky synptom to je pravda
Liecbu mste uzivajte,kontrola u ocneho lekara potom
@nicinka0 neviem kde by nieco take fungovalo jedine ze by to bol urgent univerzitnej nemocnice sj to by vss poslali na oddelenie
@taktotedanie spýtajte sa pani, čo písala príspevok.. zjavne to už vyriešila na pohotovosti. A v BA napr.Antolska a Kramare sme normálne tak boli..
@nicinka0 asi myslime iny typ pohotovosti nevadi
@taktotedanie hlavne, ze pani poriešila 🙂
Neviem, ci je to ono, ale existuje nieco ako vysoky vnutroocny tlak. Je to celkom zavazna vec, ale da sa pomerne dobre riesit kvapkami. U ocnej ti to vedia zmerat takym strojom, co ti fukne do oka. Treba co najskor ist k ocnej. Ak ti da termin o 3 mesiace, povedz, ze mas akutny problem, mala by ta zobrat hned.