Ahojte, že vrak dokážu zabiť helicobaktera a rôzne baktérie tele máte niekto skúsenosť ?
@taktotedanie mal som vred samozrejme že som bol hneď u doktora nasadil mi liečbu no helicobaktera stále mám a už neviem ako sa ho mám zbaviť už som skúšala všetky možnosti
U akeho doktora? Gastro? Niekedy treba preliecit dlhsie
@taktotedanie áno na gastro som bol aj na hadici vred už pravdepodobne nemám nakolko už nemám také bolesti jak som mával a stále beriem Noplazu no ten helicobakter stále cítim síce pomenej ale už mi to ide na nervy
Ved ked ti dali eradikacnu liecbu helikobaktera nemas , helicobaktera citit nemozes 🤦🏻♀️
Pravdepodobne len podrazdene z antibiotik, dodrzujes dietu? Nemas kyselinu?
@taktotedanie extrémne veľa ľudí sa nevyliečili s prvej dávky ant robila som si test a vyšla mi slabá čiarka… nemám kyselinu
Take testy mozes rovno do kosa hodit
Niekedy treba este preliecit nestrcala by som cas a objednala sa na gastro
@taktotedanie už sa stalo 10.4. mám termín
Nie, je to blud a marketing a este od teba vytiahnu kopec penazi a vysledok nikde
Pokial nechces aby ti helicobakter vytvoril vred ktory ti praskne a ty do 10min vykrvacas do brusnej dutiny ze ti nebude pomoci navstiv lekara , nech ti predpise vhodnu liecbu a nestracas cas naturo,homeo a neviem akych dalsich patov 🤦🏻♀️