Ahojte,
nie som tehotna ani nemam deti ale v poslednej dobe (pol roka) sa mi takmer pravidelne stava, ze pri sexe s partnerom sa mi natrhne hradza, ktora sa potom take 2-3 dni hoji. Niekedy sa mi to dokonca stane pri zavadzani tamponu pri menstruacii.
Mate prosim niekto podobne skusenosti?
takéto prasklinky ozaj možu byt sposobene mykozou
Ahojte, chcem sa poradiť. Tiež mám problém s mykozou už dlhšiu dobu. Gynekolog mi predpísal tabletky, neskôr masť a odporučil výplachy Rosalginom. Pomohlo ale iba dočasne. Po pohlavnom styku sa mykoza opať vrátila. Preto sa chcem opýtať ako by sa mal liečiť partner? Gynekolog mi v tomto neporadil, kedže mi tvrdí že to nie je prenosné takže partner nie je nakazený. Ďakujem za rady....🙂
@soofias Mykoza je prenosna, lebo je to plesen. Mal by si natierat penis protimykotickym kremom subezne s tvojou liecbou. Pocas choroby nesexovat a to ani dotykanie genitalii. Orientovat sa skratka od pasa nahor. Ak pouzivate kondomy treba zistit ci nemas alergiu na latex. Ten moze sposobovat mykozy. A este ako sa po velkej potrebe utieras, ci si nezanasas fekalne bakterie do oblasti vaginy a detto u partnera. Pripadne ci nepraktizujete nechraneny analny sex a potom sup do vaginy 😒
@ververka no hradza sa ti urcite nenatrhne, si pozri nakres v biologii. a hradza sa teda nehoji tri dni ale radovo dlhsie.
asi mas vnutri mykozu, daj si spravit strery, a mas to tam take citlive